Bike lukker i Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bike lukker i Danmark

Det eneste løssalgs-motorcykelblad i Danmark forsvinder
Tommy Rønn
15/02-2012 kl. 09:55

Citat Bike “Bike stopper udgivelsen i Danmark” – “Efter mere end 10 år på det danske marked indstilles udgivelsen af Bike. Nummer 3.2012, som udkommer torsdag den 23. februar, bliver den sidste udgave. Abonnenterne får deres tilgodehavende godtgjort.”

Se hele historien her: http://www.bike.dk/content/3436/

Ærgeligt, men så må MagaCin og Touring Nyt arbejde endnu hårdere for at levere den ønskede nyhedsstrøm til læserne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bike lukker i Danmark

 1. Kæmpe nederen! Det var et super godt blad, og alle verdens fine hjemmesider kan ikke konkurrere med glittet papir – selvom Magacin gør det aldeles fremragende….skal jeg skynde mig at tilføje 🙂

 2. De har jo åbenbart ikke haft kvaliteten – eller den redaktionelle linie – til at kunne fastholde en kundekreds. Trist er det dog, at der ikke er plads til et kommercielt mc-blad i Danmark. Med over 150.000 indregistrerede motorcykler skulle man jo tro, at der kunne være et noget tilsvarende antal interesserede læsere!

 3. Synd og skam – jo nok udkonkurreret af gratis mc-maga(c)siner osv.. he
  Har købt mange Bike-blade igennem tiden, men de seneste par år nøjedes med at læse dem på biblo, så jeg er selv medvirkende faktor til at bladet nu lukker, men sådan er udvilkingen jo.. (på godt og ondt) R.I.P.

 4. Lad falde hvad ikke kan stå. Når Bike ikke kan overleve i DK så er det jo nok fordi der ikke er nok af de 150.000 mc ejere der vil betale hvad det koster. Og jeg er da én af dem. Efter at have abonneret på både Bike og Touring Nyt siden 2002, blev begge droppet sidste år og erstattet af et par af de tysk mc blade som findes på markedet. Måske er jeg ikke den eneste der har gået den idé.

 5. Jeg kommer til at savne mit Bike, som jeg med stor glæde har abonneret på i nogle år. Det var et friskt pust med en sjov tone, noget som TN mangler med deres lidt for nordjyske stil…

 6. Til gengæld er det gået støt fremad for TN, hvor det har gået den anden vej for Bike.

  Noget kunne vel tyde på, at gutterne ved Touring Nyt har fat i den lange ende?

 7. TN koster 190,- kr. om året for 8-9 blade og en oversigt over årets nye MC´er. Ret svært at konkurrere med, når man ikke har en stor medlemsorganisation med formue i ryggen. Temmelig meget værdi for pengene, så kan man godt leve med, at indholdet er lidt "tungt i røven" af og til. Indholdet er jo et stykke hen ad vejen lavet af de menige medlemmer, rejseberetninger f.eks.

Skriv et svar

Giver børn en ny start