Besøg forhandlerne - Mængder af spændende butikker i Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Besøg forhandlerne

Mængder af spændende butikker i Danmark
Webmaster
27/03-2014 kl. 08:00

De danske motorcykelbutikker tilbyder mange spændende oplevelser og inspiration. Der findes i Danmark mange gode butikker fyldt med lækkerier, og det er tydelig at mange forhandlere igen tror på fremtiden, og derfor igen opruster.

Eksempler på forhandleroplevelser kan der findes mange af i Danmark, og vi kan derfor ikke nævne alle. Mangles inspiration kommer her nogle oplagte muligheder.

De store glashuse: Frankies MC i Randers, KB Motor i Skive og KS Motor i Vejle er gode eksempler på gigantiske glashuse fyldt med motorcykler. Udvalget er stort, og butikkerne virker imponerende straks de besøges. I de butikker er der plads, og man får fornemmelsen af motorcyklismen fylder meget i landskabet.

De inspirerer: Bikx i Næstved og Carstens MC i Varde er begge sjove inspiratorer. Bikx har lavet et regulært museum med små modelmotorcykler, og samlingen af klassiske knallerter og scootere er sjov at beskue. Carstens MC har lavet hyggestue med stort panoramavindue direkte til rullefeltet. Så kan værkstedets arbejde med tuning følges, mens fødderne er på bordet, og kaffen er i hånden. To sjove påfund.

De har udvalget: Brdr. Jensen AS og Køge MC Center har motorcykler i hundredevis. Skal der kigges motorcykler så er dette et par oplagte forhandlere, og utvivlsomt dem med flest brugte på lager. Hos Køge MC Center fylder quads meget og hos Brdr. Jensen AS findes over 10% af alle brugte forhandlermotorcykler i Danmark.

Der er mange flere oplagte besøgsmål for den danske motorcyklist. Desværre kan de ikke alle nævnes her, men som inspiration kan listen over de spændende danske motorcykelforhandlere ses her.

Besøg en dansk forhandler. Mange tilbyder meget mere end du tror.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start