Lovforslag om 16 årige på MC - Danmark - 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Beslutningsforslag om 16 årige på MC

Måske får de unge alligevel lov at køre motorcykel
Tommy Rønn
02/04-2014 kl. 23:30

Måske er de danske politikere alligevel på vej med en beslutning der tillader 16 årige på motorcykel. Et beslutningsforslag fra Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance vil tillade de 16 årige at køre stor knallert (AM) og lille motorcykel (A1).

Beslutningsforslaget hedder B72, og skal til høring i folketinget. Motorcykel Importør Foreningen håber B72 får flertal med den nuværende regering, men forslagsstillerne V, DF og LA lover at dette forslag vil blive genprøvet efter et eventuelt regeringsskift, hvis forslaget ikke får flertal i første omgang.

Det samlede beslutningsforslag kan læses på ft.dk her.

Hvis alt blæser i den rigtige retning kommer de 16 årige alligevel på små motorcykler i Danmark. Godt nyt for motorcykelbranchen og for den danske motorcyklisme.

Del med en ven

0 personer snakker om “Beslutningsforslag om 16 årige på MC

 1. Hvor er det dejligt at høre, at der endelig er nogle som har tiltro til vores unge mennesker og vores fremtid

 2. Vil det sige at hvis vedtaget kan de 18-årige køre på A2? Hvis det er tilfældet er jeg i en rus at lykke.

 3. Kawasaki977: Det er korrekt, hvis du læser i dokumentet står det der også 🙂 Det ville være så fedt!! jeg nåde lige at tage efter de gamle regler, men hvad der så sker næste år, ved jeg ikke helt…om man går under de nye regler, eller om jeg fortsætter efter de gamle, er ikke til at finde ud af 🙂

 4. Rigtig god nyhed. Man skal aldrig være for stolt til at indrømme at man har taget fejl.

  Det kunne med sikkerhed give gang i butikker og køreskoler som de sjældent har oplevet før. Måske det kan kompensere for alle de resourcer der er spildt i processen i samme led.

 5. God nyhed…men lad os nu se. De er ikke alt for glade for MC'er på Christiansborg. Men godt at mit parti DF siger ja..

 6. Dejligt! Fruen bliver vild af lykke hvis den går igennem – hun var en af dem der blev ramt hårdt af den nuværende bekendtgørelses tilbagevirkende kraft…!

  Og lige noget helt andet til jer på MagaCin: Jeg ved ikke om i havde fået lov til at låne CallMe's kampagnebillede her den anden dag, men jeg er temmelig sikker på at DreamWorks ikke vil være så pjattet med det hvis de så billedet af Megan Fox og hendes Aprilia – selvom det jo ikke er noget dårligt syn 😉

  Det er ikke fordi jeg har ondt i bagdelen over det, men jeg prøver bare at sige at i skal være lidt varsomme med hvilke billeder i bruger i jeres artikler.. Filmselskaber generelt er temmelig kendt for at fare i flint over den slags

 7. Umiddelbart er jeg ikke den store optimist.
  Rigtig fint, hvis det vitterligt kommer ud til afstemning, men umiddelbart placerer jeg forslaget i skuffen med drillerier fra oppositionen til den siddende regering.

 8. ^Nok heller ikke grund til at være superoptimist pt., men hvis V, DF og LA lover at prøve forslaget efter næste valg giver det rigtig gode muligheder til den tid. Og det er velsagtens næste år, senest 😉

 9. Det ender nok på samme måde som da B42 blev forkastet tilbage i 2001 (var det vidst)…
  Vi var alle optimister til det sidste og så valgte de alligevel at droppe det.
  Der er ikke vælgere nok i at gøre mc'ister tilfredse…
  Se det blive forkastet her: http://www.youtube.com/watch?v=cjHV05oSPrU

Skriv et svar

Giver børn en ny start