Benelli TRK med vokseværk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Benelli TRK med vokseværk

Et grynet foto inspirerer til tanker om en TRK 800 adventuremaskine.
Mikkel Skotte Sølvkjær
08/06-2020 kl. 09:30

Moderselskabet til Benelli, kinesiske QJ Motor, har produceret en SRB 750, der med andre klistermærker og logoer formodentlig kan ende som den næste mellemstore adventuremotorcykel i italienernes modelprogram – måske med navnet TRK 800.

Et lettere grynet fotografi af den 750cc store kineser er netop nu blevet opsnappet, og det kan give et hint om, hvordan Benelli TRK 800 kommer til at se ud.

Maskinen på billedet nedenunder viser klare lighedstræk med TRK 502, som er blevet ganske populær herhjemme, og mon ikke en prisstærk storebror vil blive mindst ligeså eftertragtet.

Artiklen fortsætter under billedet

Kan denne SRB 750 forvandles til en Benelli

Selvom vi ikke har hørt nogle endelige officielle bekræftelser på, at den viste model kommer til Europa, så har firmaet udtalt sig om, og forholdt sig til de florende rygter med følgende meddelelse:

“As already mentioned on several occasions, Benelli is working on the project of a new TRK based on the 750cc engine. This is an important project, which Benelli is developing entirely in Italy, but which has nothing to do with the new SRB 750cc just presented by QJ Motor for non-European markets”

Benelli bekræfter altså, at der er gang i et eller andet med TRK modellen og en 750cc motor, men de afviser, at den har noget med SRB’s eventyrer at gøre.
Hvad der præcist er op og ned i sagen, og hvordan det endelige projekt kommer til at forme sig må tiden vise, men mon ikke de to motorcykler hænger sammen i en eller anden forstand.
Hvis motorens egenskaber overføres fra kineseren, kunne dataarket ende med noget i den her stil; 754cc væskekølet rækkefirer med fire ventiler pr. cylinder, en ydelse på 77-80 heste, og et moment på cirka 67nm.
Det forventes at modellen fremstilles med 19” forhjul, for at give lidt muligheder udenfor asfaltens afgrænsede områder, og affjedringen får efter sigende en relativt lang vandring.
Rygtet siger også, at modellen lever op til tidens standard med fuld LED lygteføring, og et TFT-display.

Der er sket masser af spændende ting hos Benelli den seneste tid, her kan du kigge på modellerne til 2020, eller hvad med at se de første billeder af sportsmaskinen 600 RR.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start