Benelli BN 600, UNO og Motard 250 - Kinesiske overtagelse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Benelli har fart på

Den kinesiske overtagelse sætter Benelli i højeste grar
Tommy Rønn
19/11-2012 kl. 12:15

Hele tre nye modeller fra Benelli, er hvad den tidligere italienske, nu kinesiske producent, diskede op med på Eicma. Trods kinesisk ejerskab er Benelli stadig produceret i Italien, og derfor stadig omspændt af italiensk passion.

Den største af de nye er streetfighteren, BN 600. Den minder lidt om Aprilia Shiver, med de to kantede udstødninger oppe under rumpen. Teknikken er anderledes, da Benelli benytter 600 ccm og fire cylindre. Motoren præsterer 82 hk, hvilket er mindre end de japanske konkurrenter, men nok til leg og sjov.

En anden ny er den lille streetfighter, kaldet UNO. Den lille 250 ccm single yder 25 hk, hvilket gør den frisk nok i byerne, men til en sløv sag på landeveje og motorveje. UNO er konstrueret til byfolket, og det må formodes at den kun kommer til at befinde sig der.

Sidste nyhed fra Benelli, er Motard 250. Også den yder ca. 25 hk. Det rækker ikke til balancekunst på baghjulet, og må derfor betegnes som en bypendler, i friskt design. Med kun 132 kg egenvægt er Motard 250 garanteret en agil sag.

Benelli importøren, Frankies MC i Randers, udtaler at han får hele det nye Benelli brogram i butikken til 2013.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start