Belgisk kampagne for øget mc sikerhed - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Belgisk kampagne for øget mc sikerhed

Storstilet indsats med 15.000 plakater
CO
08/04-2010 kl. 11:12

I Belgien har ’Institut Belge pour la Sécurité Routiére/Belgisch Instituut voor de Verkeersceiligheid’ (BIVV/IBSR – en belgiske version af Sikker Trafik) netop lanceret en ny mc sikkerheds kampagne, hvor en del henvender sig specifikt til bilisterne.

Omkring 15.000 plakater som opfordrer bilisterne til at være opmærksomme på motorcyklisterne, vil blive hængt op over hele landet.

Plakatens Slogan opfordrer bilisterne til ikke at overse motorcyklisterne, og billedet er opbygget af små biler.

En anden del af Kampagnen henvender sig til motorcyklisterne selv, og opfordrer dem til at køre defensivt med sloganet ’Jo hurtigere du kører, desto mindre ser du’.

Endvidere er der oprettet en hjemmeside for motorcyklister, hvor brugerne orienteres om 10 gyldne sikkerhedsregler.

Derudover bliver der i den kommende tid annonceret for sikkerheden i de Belgiske mc-magasiner. Flot initiativ af belgierne.

Se den belgiske hjemmeside med de 10 punkter her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Belgisk kampagne for øget mc sikerhed

  1. Ja, der kan sikkert opnås meget med få forholdsvis billige virkemidler.

    Men – det er jo i Belgien og ikke noget der overhovedet vil have en effekt i Danmark. Endvidere er der ikke midler til dette i de bevillinger der er til Rådet for Sikker Trafik. Vi har jo voldsomme problemer med højresvingende lastbiler og cykelhjelm-kampagner.

    Ihvertfald er motorcyklister ikke prioriteret særligt højt, selv om det flere gange har været forsøgt at få noget igang, også fra Rådet for sikker Trafik og forbrugerorganisationerne.

  2. Ja Hekto, det har vi jo prøvet, og det har vi opgivet – der var jo ingen fra diverse organisationer, a la dem du nævner, der gad gøre noget ved, da det kom til stykket. Så, 150.000 motorcyklister er i Danmark lavt prioriteret, hvad angår trafik-sikkerhed, og så det er de heldige der overlever, og de uheldige der dør.

    Den belgiske kampagne kan vi desværre ikke bruge til noget, og de 10 punkter er iøvrigt på fransk.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start