Motorcykelbegivenhedsrige uger - Redaktionen får travlt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Begivenhedsrige uger

Redaktionen får travlt i sommervarmen
Webmaster
29/06-2012 kl. 15:00

De næste par uger kommer der til at ske meget på MagaCin. Skribenterne rejser rundt for at fange spændende artikler og TV til vores brugere.

Tommy Rønn er rejst til Østrig. Her skal han køre de bedste alpeveje og bjergpas, så han kan komme med fyldig rapport til alle brugerne inden de drager på sommerferie. Det betyder at vi efter en uges tid kan informere om hvilke alpeveje der er de bedste til motorcykelkørsel anno 2012. Ægte ferieservice for brugerne.

Tommy skal om en uge ydermere til BMW Motorrad Tage i Garmisch-Partenkirchen. Dette er et gigantisk træf med op mod 100.000 motorcykler samlet til noget der minder om oktoberfest i München, bare forbeholdt motorcyklister. Derfra kommer naturligvis også en fyldig rapport, så danskerne ved om de skal besøge dette store træf næste år.

Carsten F. Olesen skal til Bologna. Han skal nemlig besøge Ducati og køre alle de fine 2012 modeller. Også Panigale samt Diavel. Også på denne tur sendes fotografen med, så de nye skønheder kan fanges til seerene. Artikel om de nye røde præsenteres naturligvis også for læserne.

Slutteligt skal Tommy på KTM fabrikken i Mattighofen. KTM maskinerne bliver mere og mere populære. Hvad er det de orange kan, og hvordan kan de vækste så meget mere end andre motorcykelproducenter? Det ved vi meget mere om når fabriksbesøget er overstået.

Så er de par uger med garanti også brugt op for de to herrer og fotograferne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Begivenhedsrige uger

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start