Beeline navigation får ruteplanlægger - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Beeline navigation får ruteplanlægger

Beeline arbejder på en ruteplanlægger som omfatter almindelig "A-B" navigation, en "fritidsfunktion" som byder på flere sving, og mulighed for at gemme ruter i app'en.
Steffen F. Olesen
12/08-2023 kl. 06:11

Flere motorcyklister er efterhånden bekendt med den lille runde navigationsenhed Beeline, som uden krav om større teknisk snilde hjælper motorcyklister med at finde vej.
Og det er jo ganske rart med sådan en lille flytbar hjælper, hvis den daglige ganger ikke er udstyret med egen navigation i instrumenteringen, og der ej heller eksisterer et ønske om at montere telefonen på styret i en mere eller mindre klodset holder, når turen går fra A til B.

Men som passioneret motorcyklist kan den trofaste læser nok også kunne nikke genkendende til, at turen ikke altid bare skal gå fra A til B, men nogle gange – faktisk gerne så ofte som muligt – må gå ad alternative ruter.
For det at køre motorcykel kan, som du kan læse via nedenstående link, gøre folk mere nærværende og bedre til at leve i nuet, ligesom det også kan forbedre evnen til at håndtere angst.
Så hvorfor ikke gøre turen så lang og spændende som muligt.

Og som om det ikke er nok, så er vores motorcykler jo faktisk også vildt gavnlige for samfundet; det viser i hvert fald et studie med den mundrette titel, The Economic Importance of Motorcycles to Europe, som du kan læse mere om her.

Ny lækker feature
Når ikke turen går fra A til B kan nogle godt lide bare at lade tilfældighederne vise vej, men for andre er kan der stadig være et lille behov for en smule planlægning; og her kan Beeline’s seneste tilføjelse være god.
For nylig lancerede Beeline nemlig en ruteplanlægger der gør brug af OpenStreetMap, og som gør det muligt at planlægge ruten hjemmefra, med eller uden stop mellem start og slut.

I skrivende stund er systemet stadig en beta-version, men virker egentlig ret fint, vurderet ud fra et par minutters klikkeri foran skribentens skrivepult
Og da systemet endnu ikke er nået sit endelige stadie, er det for nu kun tilgængeligt i en engelsk version.

Men hvad er det smarte så ved Beeline’s nye feature? Jo, der er faktisk flere ting…
Først og fremmest er systemet desktop-kompatibelt hvilket betyder, at du kan sidde i ro og mag bag computerskærmen og danne dig et godt overblik over verdenskortet når den næste tur planlægges.
Hernæst er som tidligere nævnt muligt, at indsætte flere waypoints mellem start og slut, hvorved du ruten kan planlægges ned til mindste detalje.

I systemet er det også muligt at vælge mellem hurtigste rute eller “fritid”, hvor sidstnævnte lokaliserer nogle lidt federe veje for de svingglade.
Og sidst men ikke mindst, så er det selvfølgelig muligt at gemme ruten i Beeline-app’en, så du ikke behøver andet end at fastgøre den lille og let monterbare navigationsenhed på maskinen, klikke på den ønskede rute i appen, og så ellers bare nyde turen.

Du kan lege med beta-versionen via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start