Video: Baby-Panigale og Streetfihgter V4 spottet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Baby Panigale og Streetfighter V4 på testtur

Modellerne fanget på video
CO
14/08-2019 kl. 10:00

Efterårets store motorcykeludstilling EICMA i Milano – Italien, byder traditionelt på en masse fede nyheder, og der er faktisk ikke så forfærdelige længe til at dørene igen slås op. Helt præcist d. 5.-10. November.

En del af motorcykelproducenterne har på forhånd løftet sløret for nogle af nyhederne, men mon ikke vi har en overraskelse eller to i vente som sædvanlig.

Ducati har bekendtgjort at de præsenterer en forrygende ny Ducati Panigale Streetfighter V4, og spionbilleder af flere nye modeller, tyder på at der bliver rigtig travlt på Ducati's stand.

Ducati Streetfighter V4 som vi allerede har på billeder og fed video hvor den får gas, bliver ikke den store overraskelse. Men vedholdende rygter taler dog om yderligere en række nye modeller, så der er måske alligevel en “hemmelighed” eller to tilbage i godteposen… hvis det lykkes Ducati at holde kortene tæt til kroppen.

Og det med at holde på hemmeligheder er måske ikke Ducati' stærkeste kort. I denne video postet på Facebook og Youtube, ser vi den nye Ducati Streetfighter V4 og Ducati Panigale 959 på en italiensk tankstation.

Ducati Streetfighter V4 har vi før set på video, men os bekendt er det første gang den nye baby-Panigale fanges på video. Panigale 959 bevarer tilsyneladende L-twin motoren, mens udseendet er tydeligvis V4 inspireret. Den nye udstødning skyldes velsagtens skærpede emissions-krav, men vi ser måske også et løft i ydelse.

Ducati har de senere år afholdt deres egen online pressepræsentation forud for EICMA, så vi var godt forberedt til EICMA.

Vi er spændte på hvilke nyheder Ducati præsenterer i år, men faktisk også næsten lige så spændte på om det lykkes at holde noget hemmeligt inden den officielle præsentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start