Av for den Honda - Honda i tusindvis tilbagekaldes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Av for den Honda

Honda i tusindvis tilbagekaldes
Webmaster
30/12-2014 kl. 13:00

Tilbagekaldelse af 126.000 Goldwing betyder en gigantisk regning for Honda. Dette er en af historiens største tilbagekaldelser omhandlende motorcykler, hvor Goldwing mellem 2001 og 2010, samt 2012 1800 ccm, skal en tur på værksted.

Igen er det bagbremsen der driller. Tidligere har flere lande tilbagekaldt Honda Goldwing grundet bagbremse-problemer, dog ikke Danmark, og nu er den altså gal igen på de store Honda.

Honda har modtaget 533 klager worldwide over bagbremsen, som kan overophede da bremsen har tendens til at hænge. I flere tilfælde har den varme bagbremse endt i udvikling af brand.

Om de 126.000 tilbagekaldelser kommer til at berøre Danmark ved vi ikke endnu. I andre lande er de store Honda allerede på vej gennem værkstederne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Av for den Honda

 1. Kan ikke forstå hvoffor man skal læse sådan noget her og ander steder på www. Den slags burde Touring Klub Nyt informere medlemmerne om. Det er vel derfor vi er med i en interesse klub.

 2. Mon ikke Honda informerer hvis det berører dig. Om du skal læse det her eller i TN eller andre steder er vel ligegyldigt

 3. kan man tro på det nu, det skrev magacin også om for nogle måneder siden , men artiklen blev pillet af uden begrundelse tror artiklen var på en dag ,såå det er måske Extrablads journalistik. noget andet er det vil vi komme til at se meget mere af fremover med alt det teknik/elektronik der bliver hverdag på motorcyklerne fremover,hvis nogen er i tvivl så bare se til bilsiden

 4. Sådanne noget vil sgu da aldrig komme fra Touring klubben. De har hovedet placeret så langt oppe i røven på impotørene så de er brune som negere. Prøv bare og finde en kritisk test i deres blad for det lader sig ikke gøre og alt de tester køre bare så godt og alle rejser er bare så gode. Ubrugelige information i det blad.

 5. Ikke noget nyt i touringnyt er præget og betalt a mærker og andet for det kan man jo læse af det de skriver og netop af hvad de ikke skriver.
  Tror osse mest touringnyt medlemmer er pensionister og ældre for det er nok ikke just de unge der gider læse om hr olsens langtur gennem slesvig på motorcykel med vanvittige 100 klm om dagen 😉
  Så dem der er til doku soap på tekst om gamle tosser på mc får faktisk et billig blad men det er rigtig at anmeldelser i bladet er ubruglige og lidt lalleglade.

 6. Magacins indslag handler om Hondas bremseproblemer, men kommentarerne går mest ud på at nedgøre Touringnyt. Jeg har altså lidt svært ved at finde logikken i dette.

  Hvis Honda vurderer at problemet berører motorcykler solgt i Danmark, vil den danske importør sikkert indkalde disse gennem registreringen, samt informerer via relevante medier, så som TN og Magacin med flere.
  Hvis TN virkelig er så langt oppe i røven på importørerne som beskrevet ovenfor, vil de nok også være de første der kan videregive informationen fra Honda.

 7. Der er solgt så få af dem i dk, at det næppe er et problem for importøren at tilbagekalde dem direkte hos ejerne.
  Hvis man som ejer af en MC, kun skal læse om hjemkaldelser via trykte blade, så er man jo afhængig af at importøren giver bladet besked inden deadline. Når de ikke det, så er udmeldingen yderligere forsinket. Så kun fint det kan meldes ud via en hjemmeside som supplement.

 8. Touring nyt er et medlemsblad og læs det derfor som et medlemsblad. Rigtig at deres anmeldelser stinker og minder mere om reklamer men så hop over dem som jeg gør for det koster jo næsten intet at få bladet. Det er jo lidt svært at brokke sig over noget der næsten er gratis.
  Godt nytår alle sammen.

 9. Blackrain, netop!

  Og få lige lidt perspektiv. Det er en bagbremse der kan hænge lidt ikke et forhjul der blokkerer eller noget andet alvorligt.

 10. Touring nyt er VORES klub. Det er jo netop lavet og drevet af os private amatører hvorfor det er så befriende mensklig. Ja det er ikke som de professionelle blade men det har sin egen charme med den befriende amatør facon. Jeg kan altså godt lide de såkaldte "doku soap" artikkler og sluger dem rå men gider heller ikke de let kedlige tests for den læse jeg de professionelle steder.

 11. TN er et udmærket medie til at gøre en interesseret i nogen mc eller ting, så kan man jo selv søge anden info på nettet hvis yderligere oplysninger ønskes.
  TNs rolle som lobbyister i forbindelse med love og regler ser jeg som værende nytteløs, tror de bruger al deres tid på campingpladsen de driver.

Skriv et svar

Giver børn en ny start