Mange motorcykler i 123mc auktion klar til studering
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Auktions-motorcykler klar til besigtielse

Mange motorcykler i den kommende 123mc auktion klar til nærstudering
Webmaster
24/09-2014 kl. 23:30

En del af de kommende motorcykler i den kommende 123mc auktion ligger allerede nu klar til gennemsyn. De først oprettede kan ses her.

Den pris der kaldes vurderingspris, er en udregnet og afrundet gennemsnitspris for en sådan motorcykel, af samme årgang og med ca. samme tilbagelagt distance, på 123mc.dk gennem det seneste år. Er motorcyklens stand over middel kan motorcyklen naturligvis bære en højere værdifastsættelse. Er motorcyklens stand under middel bør værdifastsættelsen være lavere.Denne pris kan derfor kun bruges som grov vurdering.

Der kommer flere maskiner de kommende dage, og ens for alle motorcykler i auktionsrunden, er at deres individuelle auktion starter mandag d. 29. september 2014. Altså om en lille uge.

Måske er det muligt at gøre en god handel blandt de udbudte auktionsmaskiner.

For at kunne byde er det nødvendigt at have en 123mc.dk brugerprofil, samt at være valideret til at byde på 123mc auktion. Validering til auktion aktiveres under personlig brugerprofil.

Del med en ven

0 personer snakker om “Auktions-motorcykler klar til besigtielse

 1. Igen .. for kundevenlighedens skyld vil det være en rigtig god idë at fastslå om:

  SÆLGES MASKINERNE MED NORMAL GARANTI ? Eller er man heldig at der på ældre maskiner med højt km tal er UDVIDET garanti ?

  HVAD ER EVENTUELLE LEVERINGSOMKOSTNINGER PÅ GADEN ?

  PRAKTISK FORHOLD .. tidfrister og forhold vedrørende afhentning og betaling ?

  Prøv nu lige at sætte jer i kundens sted ? Det er det første en god sælger gør !

  mvh

 2. De praktiske forhold er beskrevet ved hver motorcykel, hvis disse afviger fra almindelige købebetingelser. Hvis ikke andet er beskrevet er det den normale købelov der er gældende. På nogle motorcykler står kun til "CVR" hvilket betyder kun salg til erhverv (Personer med SE Nr.)

 3. Det er godt nok høje vurderings priser der er på cyklerne. Er det mon for at man skal tro at man gør en god handel 🙂

 4. Okay den er fed den suzuki 750 shark for den var jeg vild med da den kom og troede sgu ikke der var nogen i danmark

 5. Skid da med vurdringspris for jeg har en jeg godt gad i min garage og jeg har sat min pris og får jeg den til det er jeg tilfreds og hvis ikke så bare ærglig

 6. Jeg synes det er useriøst at en af cyklerne er vurderet til 56.000,- men under salgsannoncerne står den til salg til 39.900,- det er ren vildledning…

 7. Korrekt det er useriøst. Derfor er denne MC nu fjernet fra auktionen indtil vores robot udregner den korrekte pris, og sælger vil blive bortvist fra auktioner indtil disse forhold er bragt iorden.

 8. [email protected]: Normalt kører robotten der udregner gennemsnitspris mellem kl. 00.00 og kl. 04.00 daglig. Den oprettede auktion er kommet på i dag, og er derfor endnu ikke udregnet af robotten, men kun oplyst med pris fra forhandler. Vi har nu kørt robot på denne ene annonce, hvilket har ændret tal drastisk.
  Den pågældende forhandler har nu fået en advarsel, og vil blive blacklistet hvis dette gentager sig.
  Vi takker for tippet.

 9. Der bli'r gjort et stort nummer ud af at auktionen er "uden mindstepris", og man derfor har chancen for at gøre en kanon handel. Men sælger kan jo blot sætte et maxbud ind på sin egen cykel ( eller få en ven til at gøre det ). Så er han garanteret en mindstepris. Jow jow.

 10. 40.000 for en Kawa GPZ fra 1984 er jo også helt i hegnet, de koster max 25 overalt i hele verden.

 11. Tja det kan man jo ikke stoppe for. Stopper vi for det byder koner, medarbejdere eller andre bare. MEN vi har klaret den på smart vis. Forhandlerne skal aflevere 10% af salgsprisen til os når de sælger.
  Sælges en MC til en byder på bud størrelse 50.000 kr. skal forhandleren altså aflevere 5.000 til os for salget. Køber de den selv skal de stadig aflevere 10% til os for salget. Vi er nemlig ligeglade med hvem der køber.

  Det betyder at sælgerne tænker sig mere end en gang om før de lader konen eller medarbejderne hjælpe med at byde en handel op.

  Vi ved godt 10% er billigt, da andre auktionshuse forlanger 25%, men det bør være nok til at holde sælger fra bud.

  Med venlig hilsen
  MagaCin og 123motor

Skriv et svar

Giver børn en ny start