Auktion på 123mc.dk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Auktion på 123mc.dk

Så er der igen auktion på 123mc.dk
Steffen F. Olesen
22/09-2021 kl. 07:00

Corona’en har sat sine spor i hele verden, men heldigvis ikke ret volsomt i den danske mc-branche. For dét er kun kunderne at takke, for selvom restriktioner gjorde livet lidt mere besværligt, så valgte danskerne alligevel at besøge landets forhandlere.

Salget af nye såvel som brugte motorcykler har altså nærmest lidt mere under tværliggende skibe end pandemien, og man har ikke ligefrem kunne vælge og vrage mellem modeller. Men nu er der igen mulighed for at gøre en god handel.

Auktion
Blandt de 46 enheder som skal under hammeren denne gang, kan man blandt andet finde tilbagelænede modeller som en lille GZ 125 Marauder og Yamaha XV 535 Virago, men også mere sportslige modeller som en 135 hestes TL 1000 R og en Ducati 750 Sport.
Er du mere til streetbikes, kan du med fordel sigte efter udvalget af Bandit’er, eller måske en Suzuki SFV 650 Gladius… Der er lidt for enhver.

Som vanligt vil en medarbejder på 123mc konstant overvåge auktionen, og han vil gøre sit absolut bedste for at alt fungerer og forløber korrekt. Men for en god ordens skyld må vi hellere nævne, at auktionssiden automatisk opdaterer med kort interval, så du kan se de seneste prisændringer.
Der er altså ingen grund til at opdatere siden i tide og utide, da dette blot vil belaste auktionen unødigt, og herved skabe større risiko for tekniske komplikationer.

Alle bud skal ske via internettet, hvilket betyder, at du kan byde hjemme fra sofaen, men også opsætte autobud som i professionelle auktionssystemer hos de store auktionshuse. Du behøver altså ikke sidde foran skærmen i hele auktionens løbetid.
Husk, at du som byder helt selv vælger størrelsen på dine bud, og det er derfor kun dig selv du efterfølgende kan takke for en god handel. 

Auktionen kan findes på 123mc.dk eller via dette link: www.123mc.dk/auktion/

Auktionsbetingelser: Denne auktion er en afhentning/engros auktion. Køretøjer købes som beset. Køretøjer kan beses hos udbydende forhandler frem til sidste auktionsdag. 
Auktionen slutter d. 26/9-2021 kl. 19-22 afhængig af aktivitet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start