Aprilsnar: Forsikringsselskaber forkorter sæsonen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilsnar: Forsikringer mindsker sæsonen

Nu kan du kun køre lovligt fra Juni til Oktober i Danmark
Mathias B. Høj
01/04-2018 kl. 08:13

Det er alligevel altid koldt og regnende de fleste måneder i Danmark – og derfor er det nærliggende at mindske sæsonen. Det er nogenlunde dét man kan koge en ny bestemmelse fra Forsikringsselskabernes Sammenslutning ned til. Så månederne man kan køre uden en helårsforsikring er altså blevet reduceret væsentligt.

MagaCin har forhørt sig ved Forsikringsselskabernes Sammenslutning og Henning Lucifer Nielsen fra External Critical Corporate Customer Relations Communication udtaler:

“Det er naturligvis et resultat af, at vejret har ændret sig til, at frosten bliver hængende til langt ud på det, der normalt var forår. Så alle forsikringsselskaber var enige om, at ændre sæsonen, så den først starter i juni. Og slutter ved udgangen af September. Vi gør det som en service for motorcyklisterne, så de ikke behøver finde på undskyldninger for at køre i regn og kulde, hvor det alligevel er mest nærliggende at køre i bil”.

Adspurgt om det så gør forsikringspræmien mindre, oplyser Henning Lucifer Nielsen:

“Nej, for det er jo stadig herrefarligt at køre MC. Vi overvejer til gengæld nogle servicegebyrer for kørsel i sommerregn og i mørke. Så man før hver køretur logger ind med NemID og angiver, om man regner med tørvejr og om man når hjem før det bliver mørkt. Vi forventer også en væsentlig opregulering af priserne for helårsforsikring.”

MagaCin kunne ikke lade være med at spørge, om det ikke bare en mulighed for at tjene flere penge. Men det er det tilsyneladende ikke:

“Nej, nej! Vi har haft McKinsey til at køre alle vores videnskabelige forsikringstal igennem Ranslirpa beregningsmodellen. Og på den baggrund tror vi ikke det vil genere nogen særligt meget”, slutter Henning Lucifer Nielsen.

Det må vi jo så tro på. Eller se om vi er klogere i morgen den anden April.

Del med en ven

0 personer snakker om “Aprilsnar: Forsikringer mindsker sæsonen

Skriv et svar

Giver børn en ny start