Aprilia teaser ny RS660
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia teaser ny RS660

Skarp og sportslig RS660 på vej fra Aprilia
Mathias B. Høj
30/10-2019 kl. 11:31

At der kommer en ny kåbeklædt Aprilia med navnet RS660 er der ikke så meget tvivl om mere. Men det helt konkrete udseende og specifikationer må vi vente nogle dage med. Aprilia har hjulpet til at piske en stemning op, med en teaser i form af et silhoutbillede.

Det ser jo fint aerodynamisk og mørkt ud. Og var ikke helt nok til at stille nysgerrigheden, så vi skruede op for lyset i fotoprogrammet for at se om flere detaljer åbenbarede sig. Og for at kunne sammenligne med de billeder som allerede er lækket.

Umiddelbart ser det ud til at følge de allerede lækkede designskitser meget godt. Siddepositionen bliver sportslig bag den voluminøse tank, med clip-on styr og fodhvilerne godt bagude. Kåben ser ud til at gemme et infodisplay, som nok bliver af TFT-typen. Lygterne er tydeligvis LED. Upside-down gaffelben med hvad der ligner justeringsskruer øverst og mon ikke de radialt monterede bremser har et Brembo-mærke? Bagtil er der en kraftig mono-shock.

Bemærkelsesværdigt er det at cyklen ikke ser ud til at have hverken sæde eller fodhvilere til en passager, men at det er noget man må i eftermarkedet efter. Men forklaringen kan også være, at da det er en konceptmodel, skal designet holdes så stilrent som mulig. Eller at maskinen simpelt hen er kompromisløs sportslig. Vi håber lidt på det sidste.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start