Se den første Aprilia RS 660 teaser video
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia RS 660 teaser video

Tordenvejr, en halvnøgen motoGP kører og vilde dyr indgår i videoen.
Steffen Olesen
31/10-2019 kl. 15:20

Som du har set på her på MagaCin de seneste dage, har Suzuki offentliggjort hele 3 videoer over relativt få dage. Man får næsten indtryk af, at der er gået konkurrence i at tease mest muligt for en kommende model med kortest muligt interval, når Aprilia så kort tid efter det første dunkle teaser billede af den nye RS660 i silhouet, allerede nu på sociale medier viser en opfølgende video-teaser for modellen.

Videoen der blev slået op for få timer siden, afslører lige som det første billede ikke vildt meget om den nye RS660'er. Derimod pisker den dygtigt en stemning op med sekvenser af et frygteligt uvejr, og Aprilia's MotoGP kører Andrea Iannone der sveddryppende giver den gas med hård træning, bearbejder en sandsæk med boksehandsker, og afslutningsvis giver sandsækken et ordentligt los i arrigskab.

Vilddyrene i videoen bruges måske til at signalere at RS600'eren er et rigtigt bæst, men på linje med andre producenters teasere, brillerer Aprilia med absolut fravær af faktuel information.

Ikke desto mindre har vi allerede nu fået et indtryk af, at RS660'erens udseende tydeligvis er inspireret af den potente RSV4. Vi får også i denne ombæring et kort glimt af 660'erens DRL daytime running light, og overskriften From racing technology to thrill of riding the road kombineret med billeder og video indikerer, at der venter os ganske noget ganske ekstraordinært.

Ret fedt at Aprilia har noteret sig den voksende interesse for sportslige motorcykler i mellemklassen, og vi ser frem til at se raceren live ved mc-messen EICMA om ganske kort tid. 

Eller når Aprilia har SÅ travlt med at skubbe teasere over disken… alternativt en fuldt afslørende video i morgen eller i overmorgen?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start