Spionfoto: Aprilia RS 660 er på trapperne?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia RS 660 på trapperne?

En frisk fotograf har spottet den italienske mellemvægter på gaden
Mikkel Skotte Sølvkjær
27/05-2020 kl. 08:00

Der er rigtig mange motorcykelnørder, som ser frem til Aprilia’s nyeste bud på en skarp mellemklasse gaderacer.
Allerede inden EICMA 2019, kom der teasers for RS 660 på de sociale medier, og ved fremvisningen på messen fik både RS 660 og Tuono 660 massiv opmærksomhed fra både pressefolk og gæster.

Med udsigt til en sportslig og moderne racer på kun 169 kilo, og en motor på 100 heste med et stærkt moment, er hypen omkring motorcyklen helt forståelig. Aprilia har fremlagt flere lækre detaljer omkring elektronik og teknik som du kan læse mere om her: Mød den nye Aprilia RS 660

Krise og udsættelser

Coronakrisen har ramt motorcykelfabrikanterne hårdt, og Aprilia er bestemt ikke nogen undtagelse. Tilbage i februar fik vi lovning på, at RS 660 skulle have offentlig debut på racerbanen Mugello d. 9 Maj, hvor den produktionsklare motorcykel skulle køre en del omgange til ære for verdenspressen, men sådan gik det altså ikke.

Nu er vi efterhånden på den anden side af de største nedlukninger og karantæner, og det betyder at producenterne kan genoptage både produktion og udvikling af nuværende samt kommende modeller.
Den ufrivillige pause har selvfølgelig haft konsekvenser, og landsmændende fra Ducati kunne i forbindelse med genoptagning af produktionen berette om både økonomiske tab, og forsinkelser i leveringerne for en lille måneds tid siden.

Artiklen fortsætter under billedet

Aprilia tester RS 660 på gaden, her i sandfarve

Ventetiden på RS 660 og Tuono 660 er måske ved at nå sin ende, for en kvik fotograf har opsnappet en testkører i Italien på den nye Aprilia RS 660, og motorcyklen på billedet ser umiddelbart ud til at snart at være produktionsklar.

Billedet afslører ikke mange nye detaljer. Lakeringen er helt sandfarvet, og modellen ligner overordnet sig selv, men der er enkelt ting, som springer i øjnene. RS 660 er blevet påduttet et bagsæde og fodhvilere til en passager. Indtil videre har alle de officielle billeder været med solosæde.
Desværre er det stadig uvist, hvornår vi ser modellen hos de danske forhandlere, men prisen kender vi allerede fra da Aprilia sendte prislisten for 2020 ud. 

Vi venter tålmodigt, men spændt på den nye RS´er.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start