Andet univers - ny dimension - KTM 1290 SuperDuke
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Andet univers – ny dimension

Så blev det sjovt at køre MC igen
Tommy Rønn
23/05-2014 kl. 13:00

MagaCin tester i disse dage KTM 1290 SuperDuke. Endelig en motorcykel der er skabt 100% til sjov og hygge, og ignorerer alt fornuft totalt. Befriende og man føler igen man lever, når denne bombe på to hjul springer i luften i raseri.

Rigtig mange motorcykel-producenter arbejder mod fornuft, letkørt, lavt forbrug og mange andre fornuftige egenskaber. Faktisk er det så galt så en journalist på et andet dansk motorcykel-medie udtrykte, efter en køretur på en anden af nutidens motorcykler, “hvorfor må vi ikke have det sjovt mere”.

Dette er ikke en test, da vi endnu ikke har kørt nok på dette monster, men KTM 1290 SuperDuke er helt anderledes end andre motorcykler. Dette står fast allerede efter 400 km. Den er helt enkelt god for sjælen, og få kilometer på denne motoriserede bombe efterlader føreren med flere efterfølgende dages højt humør og glæde.

Vi havde valgt at tage færgen tilbage til det jyske, efter afhentning hos KTM i Rødovre. Men niks. Den var bare for sjov til trist færgetur. Kun Storebælt og halvdelen af Fyn foregik på motorvej, for også motorveje er næsten hærværk mod en så sjov legekammerat. Sjov motorcykel, små veje og godt vejr, er fantastisk meditation. Et andet univers – En anderledes dimension, end mange af nutidens fornuftige tohjulere.

Det er pokkers livsbekræftende når alt elektronisk hjælp frakobles, effekten indstilles til vildest mulig og gassen åbnes på en let streetfighter med op mod 200 hk i maven. Så skal tunges holdes lige i munden, der skal holdes fast. Vi lever, det er bare for skønt.

Nu har vi ikke tid mere. Vi vil ud og pryle denne KTM 1290 SuperDuke til det yderste. Den endelige vurdering og test kommer om få dage.

Del med en ven

0 personer snakker om “Andet univers – ny dimension

  1. Goldwing du kører vist ikke selv mc for det kræver en der kører mc at forstå sådan noget.

  2. Jeg tror hr goldwing kører rigtig meget mc og kommentaren var lettere ironisk 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start