Analyse viser voldsom vækst for e-motorcykler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Analyse viser voldsom vækst for e-motorcykler

466 millioner enheder solgt i perioden 2010-2016
CO
25/02-2010 kl. 08:50

Nye studier under titlen ’Electric Two-Wheel Vehicles’ som er udført af ’Pike Resarch’ fra USA, forudsiger at der verden over fra 2010 til 2016 vil blive solgt mere end 466 millioner tohjulede elektriske køretøjer.

Det globale salg af motorcykler med forbrændingsmotor, andrager ifølge Pike Resarch på nuværende tidspunkt cirka 80 millioner enheder om året.

Pike Resarch forventer at elektriske cykler med 56% vil udgøre den største kategori af det tohjulede marked, tæt fulgt af e-motorcykler med 43%, og med e-scootere som rosinen i pølseenden med en beskeden andel på 1%.

”Demografiske og økonomiske forhold udvikler sig i en retning hvor der skabes en stort marked for tohjulede elektriske køretøjer”, udtaler industriel analytiker David Hurst.

”I nogle lande vil disse køretøjer være drivkraften bag økonomisk vækst, imens de i andre lande vil signalere ændret forbruger adfærd”.

Hurst tilføjer at de asiatiske lande generelt, og Kina i særdeleshed, vil være dominerende på det globale marked for tohjulede elektriske køretøjer, og vil stå for mere end 95% af salget de næste seks år.

Ifølge Pike Resarch’s analyser, er manglen på etablerede distributions kanaler og forhandlernet en af de væsentligste handelsbarrierer, og analysefirmaet oplyser at mange producenter af e-cykler arbejder målrettet på at fjerne netop denne hindring.

I takt med udviklingen og de teknologiske fremskridt, er der nok ingen tvivl om at de elektriske køretøjer fremover vil blive en mere alment forekommende del af gadebilledet.

Kun tiden kan vise om det kommer til at gå så hurtigt som Pike Resarch hævder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start