Amerikanske Roehr annoncerer to elektriske modeller - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Amerikanske Roehr annoncerer to elektriske modeller

eSuperbike leverer massive 285 Nm
CO
11/01-2010 kl. 09:58

Mange mc producenter har efterhånden en eller flere elektriske tohjulere i støbeskeen, eller sågar i deres nuværende modelprogram.

Den amerikanske producent Roehr Motorcycles som i forvejen fremstiller en 180hk stærk 1250cc sports-mc, planlægger i første halvår 2010 at introducere to elektriske motorcykler.

Den nye elektriske modelserie får tilføjet et lille ’e’ i begyndelsen af navnet, og kommer således til at hedde eRoehr.

De foreløbige og beskedne informationer oplyser om henholdsvis en 96hk eSuperbike og en 48hk eSupersport, hvor sidstnævnte får en topfart på 160 km/t.

eSuperbike topmodellen bliver udstyret med en 10 Kwh ’lithium ion phosphate battery pack’, og vil danne basis for Roehr Motorcycles indtræden på scenen i den kommende 2010 US TTXGP serie.

Maskinen vil ifølge pressemeddelelsen fra Roehr få en høj tophastighed, og de 285 Nm garanterer en forrygende ubrudt acceleration da momentet med elmotor er til stede helt fra bunden, og der ikke skal skiftes gear.

eSupersport lillebroderen må nøjes med en 6Kwh batteri pakke, og ydelsen er opgivet til lige nøjagtig halvdelen af storebroderens.

Roehr Motorcycles vil være leveringsdygtig i race præparerede versioner af eSuperbike, til teams og individuelle kørere i de europæiske TTXGP, og FIM e-Power racing serier.

Pressemeddelelsen blev uden held nærstuderet for oplysninger om modellernes rækkevidde, men Roehr Motorcycles lover at levere flere informationer og priser i de følgende uger.

Del med en ven

0 personer snakker om “Amerikanske Roehr annoncerer to elektriske modeller

  1. Interessant at der kommer elektriske mc på markedet nu, jeg havde forventet at der ville gå et par år mere. Men, 96 hk er ca 70 kw, så med fuld hane vil batteriet være tomt efter ca 8,5 minut. Det bliver ikke til de lange turer.

Skriv et svar

Giver børn en ny start