Honda Fury VTX 1300 - Honda vil imponere - Chopper
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Amerikanerstil fra Honda

Den helt store pakke for øjnene. Honda vil imponere
Tommy Rønn
05/09-2012 kl. 12:30

Alle disse ægte amerikaner-maskiner et bygget på Honda Fury 1300, også kaldet VTX 1300. Flere af dem ligner næsten Harley-Davidson mere end Harley selv. Det er åbenbart sådan de vil have det Over-There.

Alle er de udstyret med ABS, som er yderst vigtig på så lange motorcykler. Honda har længe været sikkerhedens forgænger.

Om disse flotte maskiner kommer til Danmark er nok tvivlsomt. I Danmark er det samlede sports og chopper-salg stærkt nedadgående, hvorfor denne slags potente maskiner ikke er nogen let salgsvare. Vi danskere har bøjet MC-moden mod de fornuftige Adventure og Street klasser.

Del med en ven

0 personer snakker om “Amerikanerstil fra Honda

  1. Den ser umiddelbart godt ud, men synd der er så meget plastik på cyklen. Og prisen er jo alligevel i nærheden af forbilledet Harley. så hvorfor ikke købe den ægte vare. Og salget for Harleyer går jo fint i Danmark, uanset i skriver at chopper-salget er for nedadgående.

  2. Enig. Hvorfor nøjes med det næstbedste, eller tredjebedste for den sags skyld. Der er H-D og så alle de andre der så gerne vil, men ikke kan 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start