Ambulanceudrykning på motorcykel - udenom trafikkøer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ambulanceudrykning på motorcykel

Nutidens pressede trafik kræver nye ideer
Tommy Rønn
13/08-2013 kl. 13:45

Jerusalem i Israel har tænkt i nye baner. Grundet tæt trafik har de haft store problemer med at få ambulancer ud i tide, hvilket har betydet mistede menneskeliv. Deres nye ambulancer er langt hurtigere fremme end deres 4-hjulede venner.

Trods storbyen Jerusalem´s kompakte trafik, har deres gennemsnitlige responstid været 3 minutter gennem det seneste år, hvilket må siges at være meget hurtig udrykning. Motorcykelambulancerne virker altså.

Motorcykelambulancerne er udstyret med alt nødvendigt udstyr til at holde mennesker i live, indtil den 4-hjulede storebror kommer frem, og kan fragte de nødstedte til hospitalet. Hele 207.000 udrykninger havde Israels motorcykelambulancer det seneste år.

Nu spreder ideen sig til flere lande, og ingen tvivl om sådanne motorcykelambulancer også vil betyde hurtigere udrykning i storbyer som København og Århus, når trafikken er tæt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ambulanceudrykning på motorcykel

  1. BHs
    Har lige været på Egeskov, der står en af falck's MC ambulancer/udrykningskøretøj. Det var vist ikke den store succes de havde med det dengang. Iøvrigt en BMW 1100 eller 1150 rs der blev benyttet.

Skriv et svar

Giver børn en ny start