Altid Altid manden sælger motorcyklen - Yamaha R1
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alti Alti manden sælger motorcyklen

Slut med mange kræfter og høj fart
Tommy Rønn
09/02-2012 kl. 15:45

Den efterhånden legendariske Alti Alti mand vil ikke køre vild maskine mere, men vil passe bedre på kørekortet. Derfor er den hurtige Yamaha R1 nu solgt. Alti Alti manden, med det rigtige navn Svend Erik Skov, har brugt den hurtige Yamaha R1 som betaling til en tung chopper hos Brdr. Jensen AS i Horsens. Alti Alti skal derfor til at køre sløvt, til musikken af tøf-tøf lyde. Forståeligt nok den Yamaha R1 sælges. Den har gjort Svend Erik Skov kendt, på en måde flertallet ikke ønsker det, stjålet staklens kørekort grundet farten, og senest kostet ham jobbet. Er du interesseret i denne semi kendis-maskine findes den her: http://www.123mc.dk/yamaha-yzf-r1/mcid-40058s19 Her ses klippet der gjorde Svend Erik Skov danmarkskendt.:

Del med en ven

0 personer snakker om “Alti Alti manden sælger motorcyklen

  1. Den latterlige klovn burde ties ihjel – fatter ikke I lægger webside til det fjols. Det trækker ned i karakterbogen 🙁

  2. De karaktere Olieole trækker ned skal jeg nok lægge til!! Legendarisk er den helt rigtige formulering!! 🙂

  3. Jep, al magt til Alti-alti. Han er vaks og vågen nok til at sige det, vi alle mener. Var dog lidt synd, at Aarsleff ikke brød sig om at se deres arbejdstøj på skærmen.

    Ingen tvivl om, at han kommer igen. Jeg har dog svært ved at se ham på en kønsløs cruiser med den røde Mohican på hjelmen!

  4. Hvis "klovne" som Alti-Alti ties ihjel bliver denne webside vist meget stille, så en ekstra karakter her fra også.

  5. Fuld respekt til alti alti uRULE! Endelig en der har nosser til at sige tingene som de er, så en plus herfra. Han har i mine øjne skabt et bedre synspunkt for omverdenen, om folk der ikke kan undvære power-adrenalin! folk som os 😉

  6. Giv manden en større bøde, det der med ny kørekort er en fis i en hornlygte, større bøde går i statskassen, pengene til ny kørekort går til kørelæren.

Skriv et svar

Giver børn en ny start