Suzuki V-Strom DL 1000 2014 - Specs - Video - Pics
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alt om den nye Suzuki

DL 1000 V-Strom imponerer på flere områder
Tommy Rønn
25/11-2013 kl. 16:00

Suzuki er tilbage i kampen når der skal kæmpes om kunder til nye motorcykler. Suzuki-drengene har ligget lidt på den lade side de sidste par år, men nu kommer en helt ny Suzuki på klodens veje.

DL 1000 V-Strom 2014 er ikke nogen opfriskning af en gammel model. Det har faktisk kun navnet fælles med den vi kender som V-Strom 2013. Snuden ligner en kombination af Anders And´s næb, og fronten på Ducati Hypermotard. Bagenden ligner den fra BMW´s nye F800GS.

Det mest skønne ved denne nye Suzuki, er tilføjelsen af moderne elektriske genistreger, som f.eks. traction control. Nu er Suzuki altså helt med på beatet, og kan konkurrere mod BMW R1200GS, Yamaha 1200 Super Tenere samt alle de andre store rejseenduro´er.

Effekten på 96 hk er alt rigelig til den type motorcykel, da 1037 ccm med garanti trækker brutalt moment.

Det mest spændende bliver prisen. Det er desværre endnu ikke oplyst, men kender vi den danske Suzuki importør ret, bliver prisen rigtig skarp.

På Eicma kiggede vi 2014 Suzuki DL 1000 efter i sømmene, og den lover godt. Med en fornuftig pris bliver den et dansk hit.

Køb en Suzuki DL 1000 V-Strom her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Alt om den nye Suzuki

  1. Men den er lavet til folk der kører langt, og derfor er et service interval på 6.000 km særdeles dyrt – skal tages i betragtning når indkøbsprisen vurderes og når den månedlige udgift år 2,3,4 osv vurderes

  2. Glæder mig til at se dyret live og prøve den, den kunne nemt gå hen og blive afløser for min gamle dl650'er – ang. service så kan man jo nemt klare de "små" eftersyn selv incl. olieskift, skifte tændrør m.m. så længe man ikke skal ind i elektronikken er det jo ikke lige frem raket videnskab at have mc.

Skriv et svar

Giver børn en ny start