Alpinestars afslører Tech-Air OFF-ROAD - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alpinestars afslører Tech-Air OFF-ROAD

Alpinestars melder sig på banen med deres seneste bud på airbag beskyttelse til off-road kørere
Steffen F. Olesen
05/11-2020 kl. 06:00

I tirsdags fejrede Alpinestars ‘Tech-tirsdag’ med deres seneste tilføjelse til Tech-Air®-familien; Tech-Air® Off-Road Airbag-systemet.
Alpinestars tilbyder således nu det højeste niveau af beskyttelse til et større antal professionelle off-road kørere.
Tech-Air® OFF-ROAD, er designet specielt til at håndtere rally-kørsel, og giver ifølge producenten uovertruffen beskyttelse af overkroppen.

Tech-Air® OFF-ROAD-systemet er udviklet og brugt under de mest krævende forhold, herunder Dakar 2019 og 2020-løbene.
Systemet bringer aktiv airbag-beskyttelse til off-road kørere via en kollisionsdetekteringsalgoritme, der ved uheld udløser beskyttelse til ryggen, brystet, skuldre og kraveben.
I Tech-Air® OFF-ROAD-systemet finder vi Alpinestars’ Bionic Pro v2-beskyttelse, som giver ekstra polstring foran på arme og bryst for maksimal beskyttelse.

Siden 2018 har Alpinestars leveret Tech-Air® Airbag System-teknologi til rallykørere med et mål om, at holde atleterne beskyttet i tilfælde af et styrt. Den endelige udviklingsversion af Tech-Air® OFF-ROAD Airbag-systemet debuterede ved Andalucia Rally i Spanien tidligere denne måned, og blev båret af Factory KTM, Husqvarna, Honda og Yamaha Dakar-kørere inklusive Ricky Brabec, Toby Price.

Det nye Tech-Air® OFF-ROAD-system er allerede nu tilgængeligt for et stort antal professionelle kørere, der vil konkurrere i Dakar i januar 2021 – hvor airbag-systemer fremover vil være obligatoriske for førere af motorcykler og quads – men mon ikke vi snart får systemet at se i butikkerne?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start