Vinderen af MC på Allingåbro Motorfestival
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Allingåbrovinder kommer fra Falster

En gratis motorcykel
Rydberg PR
24/05-2014 kl. 10:00

Mads Pedersen fra Nykøbing Falster blev mere end almindelig overrasket over den melding han fik, da han tog sin telefon, mens han sad og hyggede sig på Døllefjellemusse Marked forrige weekend.

Opringningen var nemlig intet ringere end beskeden om, at han var vinderen i lotteriet i forbindelse med motorfestivalen i Allingåbro, og Mads Pedersen kunne således hente en Kawasaki Z 750R eller en Honda NC 700X hos motorfestivalens hovedsponsor, Rydbergs MC.

Derfor tog Mads Pedersen fredag 23. maj den lange tur fra Nykøbing til Aidt sammen med sin far i et Folkevognrugbrød, der skulle fragte gevinsten hjem til Falster.

– Jeg havde købt et lod på Fredericiamessen, men havde da ikke drømt om at vinde, siger Mads Pedersen, der nok havde besluttet sig for Kawasakien på forhånd, men alligevel fik en prøvetur på både den og Hondaen, inden han definitivt besluttede sig og blev ejer af den flotte grønne maskine.

Den kommer på Falster til at afløse hans Suzuki GS 550E, som dagligt transporterer Mads Pedersen fra hjemmet i Nykøbing til arbejdet som it-mand i Lolland Kommune.

– Det er en tur på 55 kilometer hver vej, og det er da en drømmemotorcykel, jeg nu kan bruge, siger Mads Pedersen, der var i Aidt for første gang nogensinde og var tydeligt imponeret af firmaet og de mange motorcykler.

Glæde var der også hos Mette Rydberg, Rydbergs MC.

– Vi siger stort til lykke til Mads, og vi er stolte over at kunne levere gevinsten til ham, siger Mette Rydberg.

Det bliver så også sidste gang, der er et lotteri på Allingåbro Festivalen.

– Vi fik solgt 1127 lodsedler, og det er simpelthen for få. Interessen for lodderne har været for ringe, så nu stopper vi med det, fastslår René Pedersen, der var ansvarlig for lotteriet på Allingåbro Motorfestival.

Rydbergs MC fik også stor opmærksomhed på Allingåbro Motorfestival, hvor firmaets nye store trailer og de 13 medbragte motorcykler vakte stor interesse.

– Vi havde en fantastisk god dag. Der var stor interesse for motorcyklerne, og vi snakkede med rigtig mange mennesker og har da allerede snakket videre med flere nye kunder, der har købt både motorcykler og udstyr. 

Vi er rigtig glade for at vi var med som sponsor og for at være med på en meget vellykket motorfestival, siger Henrik Rydberg.

Del med en ven

0 personer snakker om “Allingåbrovinder kommer fra Falster

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start