Frankrig: Alkoholtest bliver lovpligtig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alkoholtest bliver lovpligtig

Sommerturen kommer til at kræve alkotester
Tommy Rønn
05/03-2012 kl. 11:30

Går sommerturen til Frankrig skal der investeres i alkotester. Det er nemlig nu lovpligtig ifølge en ny fransk lov. Faktisk er det en fejl, at det også er motorcykler der skal medbringe alkotester. Lovudkastet omhandlede kun biler, men i den endelige franske lovtekst er motoryklerne også inkluderet.

Det betyder derfor, standses man af politiet uden alkotester, i Frankrig, vanker der bøde.

Del med en ven

0 personer snakker om “Alkoholtest bliver lovpligtig

 1. Loven træder først i kraft fra den 1.juli og håndhæves først fra 1.november så man kan vel udsætte indkøbet til næste år.

 2. Synes også der var noget med påbud af grønne veste i Frankrig. Der var måske en forretningsmulighed: at sælge de to ting sammen, eller måske vest der kun er grøn når man er ædru.
  Bare lige et par idéer. Glæder mig til at se alle de der 1%ere med grønne veste og Alkometre.

 3. Ikke grønne veste, men et krav om 150 cm² reflekterende materiale. Så de kan jo lave deres vingehoved i refleks. Så kan man også frygte dem om natten!

 4. Tak for informationen. Så kan man jo overveje, om MC-ferien skal gå til Frankrig næste gang, eller man skal finde et andet sted med nogle mindre tåbelige færdselsregler…

 5. Buen uden om, eller?

  Tjaeh, for en nation med så stor en alkoholhistorie, er det vel forståeligt nok! Efter antallet af tomme flasker og dåser der kan ses i de Danske grøfter og på rastepladser at dømme, kunne noget tilsvarende her, måske også være en god idé!

 6. De billige modeller der nok bliver tale om er jo engangs. Hvis men er i tvivl blæser man i den. Den siger så at det er ok at køre, men så har man jo brugt den og så må man alligevel ikke køre da man ikke har nogen. 😉

  Derfor skal man vel have 2 stk i bilen/på MC'en.

 7. En uddybning af min kommentar: Spirituskørsel er ynkeligt og taberagtigt. Men ikke at vise tillid til det meget store flertal, som er ædru, når de kører, ved at kræve spiritustestere medbragt i køretøjet er simpelthen at mistænkeliggøre uskyldige! De fjolser, som kører spritkørsel vil gøre det under alle omstændigheder.

 8. jooo, men den tomme emballage der flyder i grøfter osv. stammer af indlysende grunde nok fra billister, så i den sammenhæng må de vel være målgruppen.
  Det er så en anden historie når det gælder kørsel fra træf, hvor der nok er enkelte der skulle have hvilet lidt længere.

Skriv et svar

Giver børn en ny start