Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aircondition på motorcykler

BMW Motorrad introducerer køling til de varme dage

Tommy Rønn
01/04-2017 kl. 11:30

Vi kender det alle. En varm sommerdag hvor temperaturen overstiger de 28-30 grader, og solen skinner fra en skyfri himmel, hvilket betyder ulidelige +40 gradet i solen. Sådanne dage drømmer enhver motorcyklist sig ind i en sval bil med klima-anlæg. Men fra 2018 kan problemet tilsyneladende elimineres.

BMW kommer i 2018 med deres første modeller med fabriksmonteret aircon. Tja, hvorfor ikke? Vi har i mange år kunnet købe motorcykler med varme i håndtag samt sæde, og god vindbeskyttelse der skærmer for den kolde fartvind. På næste generation af BMW kan hele projektet vendes, som i moderne luksusbiler. Det betyder små huller til svalende luft til hænder og numse i håndtag og sæde. Desuden vil nogle spjæld åbne for fartvinden, så føreren får ekstra køling.

Systemerne som dette har været i biler i flere år, og det kan undre at det først er nu motorcykel-producenterne kommer på en sådan løsning.

Desværre får vi danskere nok sjældent glæde af et aircon system på motorcykel, grundet vores sølle sommer-temperaturer, men vores spanske og italienske brødre kommer til at elske MC aircon.

Ifølge BMW bliver den første model med aircon, modellen S1000RR, som vil ramme forhandlerne ultimo 2017. 

0 personer snakker om “Aircondition på motorcykler

  1. Hvor er jeg da glad for at denne nyhed præsenteres de 1. april………S1000RR aircon? Arh, mon dog?

Skriv et svar