Africa Twin får Android Auto - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Africa Twin får Android Auto

Opgradering mulig for nuværende ejere
Steffen Olesen
14/02-2021 kl. 08:00

Har du vænnet dig til at bruge Android Auto i bilen, og bliver lidt småirriteret over at undvære app’en når du kører motorcykel, så er der godt nyt, hvis du kører på en nyere Honda Africa Twin.

Honda fortæller nemlig, at Android Auto fremover ikke blot vil være integreret på nye eksemplarer Honda CRF 1100L Africa Twin, men at nuværende ejere af Africa Twin samt Africa Twin ‘Adventure Sports’ også kan få funktionaliteten installeret via den lokale Honda forhandler.

Dermed melder afrikaneren sig i rækken af Honda modeller som GL1800 Gold Wing, CB1000R, Forza 750, X-ADV og Forza 350, hvor man også kan blive assisteret af Android Auto.

Android AutoTM integration for the CRF1100L Africa Twin

Honda fortællere videre i pressemeddelelsen, at “Android Auto er en enkel måde at benytte mobiltelefonens funktionalitet imens man kører motorcykel.”
Det kommer ikke som den store overraskelse, for dem af os der allerede bruger Android Auto i bilen, eller har set app’en i brug andre steder.

Honda skriver frit oversat videre i pressemeddelelsen at det “med instrumenteringens klare display og stemmestyring gøres nemt at tilgå Google MapsTM navigation og den foretrukne musik, media og indkomne meddelelser.”

Fagre nye verden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start