MC Rejser arrangerer ture for klubber og åbne rejser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aflyser aldrig en motorcykel-rejse

Vi ønsker, deltagerne får en helhedsoplevelse på turene, og i USA er Harley Davidsen en del af kulturen, og man kommer i snak med mange flere amerikanere, når man kommer kørende på en Harley Davidson, fortæller Jan Boye Nielsen.
Gudrun Andreasen
02/03-2015 kl. 10:45

2.000 brochurer skulle være nok, tænkte Jan Boye Nielsen, da han sammen med rejseleder Klaus Høegh forberedte MC Rejsers deltagelse i weekendens motorcykeludstilling i Aarhus. Men han blev lige som de fleste andre udstillere overrasket over den store interesse, motorcykelfolket viste, så brochurerne med MC Rejsers mange tilbud om rejser rundt i verden slog end ikke til lørdag. 

MC Rejser arrangerer både lukkede ture for klubber og åbne rejser for hold op til 15 deltagere. Størst interesse – 80 procent – er der for de forskellige ture rundt i USA, hvor der står en Harley Davidson klar, når deltagerne lander. – Vi ønsker, deltagerne får en helhedsoplevelse på turene, og i USA er Harley Davidsen en del af kulturen, og man kommer i snak med mange flere amerikanere, når man kommer kørende på en Harley Davidson, fortæller Jan Boye Nielsen. 

 Jan Boye Nielsen var oprindelig koncerndirektør i en stor erhvervsvirksomhed, men valgte at stå af ræset, og efter en tur på motorcykel gennem USA startede han først som rejseleder, senere som rejsearrangør og nu med eget firma, MC Rejser. 2015-sæsonen ligger fast med 24 åbne rejser til oversøiske rejsemål. Tilmeldingerne er i hus, halvdelen er udsolgt, og alle turene gennemføres. – Vi har aldrig aflyst en rejse. De bliver gennemført, selv om de ikke er fuldtegnet, for jeg mener ikke, vi kan skuffe dem, der har tilmeldt sig. En motorcykeltur til f.eks. USA er ikke en spontan-rejse. 

Det er noget, man har planlagt længe og glædet sig til i månedsvis, og ofte tilmelder folk sig året før, rejsen skal foregå. Hvis der så er færre deltagere, kan det være, der kun er én rejseleder med på turen, men gennemført bliver de alle, fastslår Jan Boye Nielsen, der selv har 105 planlagte rejsedage i 2015.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start