Ægte krigsmaskine - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ægte krigsmaskine

En Messerschmitt motorcykel?
Tommy Rønn
21/12-2009 kl. 12:30

En gal motorcykel ombygger fra Ungarn, Henrik Toth, har udfoldet sine ideer. Han har gjort det til fulde uden at tænke på begrænsninger.

Det er der kommet en finurlig sidevognsmaskine ud af. Grundopbygningen er lavet på en Yamaha Wild Star motor, hvilket Ikke er let at se.

Vi er efter billedernes offentliggørelse blevet gjort opmærksomme på at sidevognen ligner en amerikansk wildcat flyver. Vi ved desværre intet om flyvemaskiner, men vi ved at vi faldte pladask på halen, da vi så dette galmandsværk af en motorcykel.

Sej er den, uanset hvilken der har stået model.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ægte krigsmaskine

  1. Godt gået Tommy !

    Kan se at du nu også er blevet fly-ekspert.

    Med ARMY på tanken og amerikansk kendingsmærke på haleroret, så er det næppe en tysker 🙂

  2. Tja, et eller andet er galt. Sidevignen ligner godt nok en Messerschmitt, og der er jernkors lige foran styrehuset. Altså tysk. Men der er altså US Arny tegn på bagenden. Den herre fra Ungarn har vist drukket lidt for meget vodka før bemaling og blandet lidt for mange stilarter 😉

  3. De tyske jernkors, eller kors blev malet på bl.a. amerikanske fly, eet kors for hvert fly piloten havde skudt ned, så også af den årsag er den nok ikke tysk 🙂 Næh, den skal nok forestille et eller andet amerikansk WWII fly, omend i en noget hjemmlavet udgave, og med et godt mix af både US Air Force og US Army. Han må da snart dukke op på youtube.com

  4. Flyveren har da intet med en ME109 at gøre. Det skal forestille en amerikansk Wildcat – og ligner ganske fint…

Skriv et svar

Giver børn en ny start