Actionkamera koster kørekortet, Politiet har let spil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Action kamera kan koste dig kørekortet

Politiet har let spil mod nutidens trafikale lovbrydere
Webmaster
11/08-2013 kl. 21:45

En fransk motorcyklist har netop mistet kørekortet, efter politiet stoppede ham. Politiet opdagede et kamera på tanken, der filmede ud gennem kåbeglasset, og desværre for den 22 årige franskmand filmede han også speedometeret.

Da politiet så filmen, kunne de se motorcyklisten passerede et 110 km/t skilt, med 287 km/t på speedometeret. Motorcyklen blev efterfølgende testet på rullefelt, som kunne bestemme den nøjagtige hastighed. Motorcyklen kørte 271 ægte km/t, ved 287 km/t speedometer-visning. Det er franskmanden nu dømt for.

Politiet har i disse tider let spil, da mange kører rundt med kamera for at dokumentere deres trafikale bedrifter.

Kør ordentligt i trafikken. Også når kameraet er monteret. Et kamera er nemlig politiets ekstra øje.

Del med en ven

0 personer snakker om “Action kamera kan koste dig kørekortet

 1. Godt nok irriterende.. har (havde) ellers vilde drømme, planer om onboardshow, men tror jeg bruger pengene til noget andet. En gul vest f. eks. – det bliver vel snart lovpligtigt alligevel – ligesom syn 1 gang om året og køreprøve hvert 5. år og i øvrigt gps-sattelit-kontrol med hvor hurtigt, hver enkelt motorcykel i hele verden til enhver tid kører. Automatisk bødeudstedelse, frakendelse af kort sføli.
  Hey.. problemet kan vel løses med en akut-sletteknap, der tømmer harddisken på cam på 0,2 sek.. og så undgå at smide sit blær på Youtube.. yessør 😉

 2. Nu er det jo i Frankrig, men skulle metoden komme til DK vil det jo betyde en genindførelse af motivationen for at forsøge at køre fra polisen…

 3. Hmmm, jeg tror, at ordensmagten skal spørge om lov til at kigge i dine private optagelser…der er jo noget, som hedder "privatlivets fred"!

 4. @ yesboss: Som udgangspunkt rigtigt, det kræver en dommerkendelse, men hvis man nu ensidigt har opgivet privatlivets fred ved f.eks. at lægge videoen ud på Nettet? Så beder man om ballade, ganske som man beder om berømmelse og anerkendelse fra offentligheden gennem rundspredning af ens meritter. You can't have the cake and eat it.

 5. Bortset fra, at det er komplet idiotisk at køre 300 mellem "almindelige" bilister, så skal politiet vel bevise, at optagelserne er lavet på den pågældende motorcykel. Kameraet kunne jo have været brugt af andre, og man kan ikke se hverken nummerplade eller andre specielle kendetegn.

 6. at køre med den fart på offentlig vej er ubetinget hjernedødt og ikke nogen medlidenhed med ham.

  Men i fortsættelse af Svends tankegang – vil alle motorkøretøjer om 10-15 år være opkoblet på net og gps – du bliver automatisk trukket for vejafgift – din forsikring stiger hvis du kører hurtigt – bøderne kommer af sig selv og hver gang – har du samlet sammen til en frakendelse kan det køretøj du sidder i/på ikke starte når du anbringer dit kørekort i kortnøglen (efter at have pustet i alkolåsen).
  Der er ikke noget af ovenstående der ikke kunne rulles ud i morgen hvis en politiker mener det tjener hans genvalg.
  Bare en tanke/mareridt.
  Axel

 7. Hmmmm, hvis man absolut skal filme sine dumheder, var det måske en idé, at sikre sig, hvordan man sletter optagelserne hurtigt, og så i øvrigt undlade at lægge dem på youtube mm….man kunne jo naturligvis også bare køre ordentligt, men det er nok ikke realistisk! 😉

 8. Sådan noget sludder…. det er en and! En gennemgang af dit kameras indhold er en ransagning – det findes der regler for, hvornår politiet må. Således forholder det sig sådan i DK, at der ved ransagning skal foreligge en begrundet mistanke om en straffelovsovertrædelse, der kan give mere end bødestraf i udgangspunktet. Fra hvornår er hastighedsovertrædelser blevet omfattet af straffeloven? Nej vel!!!!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start