Ny EU regel: ABS til alle - ABS på motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ABS til alle

ABS på motorcykler til EU afstemning
Tommy Rønn
09/07-2011 kl. 10:00

I Europaparlamentet skal der stemmes om lovpligtig ABS på alle motorcykler over 125cc. Lovforslaget betyder at alle motorcykler produceret efter 01.01.2017 skal være monteret med blokeringsfrie bremsere.


Alt tyder på denne lov bliver vedtaget, og det forventes at afstemningen finder sted inden parlamentet går på sommerferie sidst i juli.


Ingen tvivl om dette tiltag vil betyde ekstra sikkerhed og derfor færre uheld blandt de europæiske motorcyklister.


En kærkommen lov og et godt EU tiltag.

Del med en ven

0 personer snakker om “ABS til alle

 1. Tommy, nu skal du lige høre godt efter, for hvad angår dit danske, især din tegnsætning og sætningsopbygning, er der rigelig plads til forbedring: Det hedder en bremse; bremsen; flere bremser; alle bremserne, hvis du taler om de mekaniske indretninger, som sidder på f.eks. motorcykler og har til formål at bringe køretøjet til standsning.

  En bremser er noget helt andet. En bremser er en mand, som betjener en bremse. I helt gamle dage havde man bremsere ansat ved jernbanerne. De sad i de enkelte togvogne og havde til ansvar at betjene dén vogns bremser, så hele toget kunne bringes til standsning. Altså: En bremser; bremseren; flere bremsere; alle bremserne.

  (Endelig er der en anden slags bremser. Det er klamme insekter, som flyver rundt og stikker heste og køer og nogle gange også mennesker i røven. Men det er en anden historie, som ikke har ret meget med bremser og bremsere at gøre.)

 2. joh kærkomment…. så længe det kan slås fra på enduro / cross / offroadere / hvad du nu kalder dem er det fint xD

 3. Skuffe : du får godt nok meget ud af et enkelt ord stavet forkert.
  Skulle du ikke bare køre en tur, istedet for at sidde der og lege skolelærer.

 4. Jeg ser det som en unødvendig lov. De fleste motorcykler, der produceres i dag har ABS – det er det kunderne vil have. I 2017 tror jeg ikke, der vil være mange mc'er uden ABS, lovgivning eller ej.

 5. Jagson: Det er kun det kunderne vil have, hvis det ikke koster så meget. Hvis prisforskellen er mere end 10.000,- vil kunderne heller bruge pengene på rizoma blinklys og en larmende udstødning.

 6. Knorsfis: Det siger da sig selv, der skal vel også være plads til at være lidt rebel, hvad er der ellers ved det der MC halløj

Skriv et svar

Giver børn en ny start