Kawasaki Versys 650 2015 vs. Suzuki DL 650 X 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets store duel

Prisfornuftige mellemklasse eventyrer i spændende danskertest
Webmaster
24/07-2015 kl. 12:45

Gode danske sammenligningstests af spændende danskermaskiner er en mangelvare. Derfor har MagaCin sendt to skribenter på miniferie på to af tidens mest spændende motorcykler.

Danskerne søger mere og mere mod adventure-segmentet. Prisen på en ny motorcykel må helst ikke vokse meget over de 100.000 kr. og designet må gerne være lidt stort så der kan prales overfor naboen. Netop sådan er vores to testduellanter. Kawasaki Versys 650 og Suzuki DL 650.

Kawasaki Versys koster 117.000 kr. Er af den nyeste adventuretype, med 17″ forhjul, hvilket betyder langt mere egnet på asfalt end på grusvejen. Motoren er på to ben og ca. 650 ccm.

Suzuki DL 650 X koster 110.000 kr. Er af den ægte eventyrtype med stort egerforhjul, hvilket betyder fine grusegenskaber, men ikke helt perfekte asfaltegenskaber. Også Suzuki benytter motor med to ben og ca. 650 ccm.

Det er ikke hr. hvem-som-helst der udfører den vigtige danskertest. Kurt Henriksen og Thomas Gade er de rejsende på de to motorcykler.

Thomas Gade er mangeårig motorcyklist, med adskillige års kørekurser og banedage i baggagen. Thomas er nøgtern og analytisk, og lader sig ikke imponere af lidt pling og plang. Rolig dansk mentalitet, med fudserne solidt placeret i den skandinaviske muld.

Kurt Henriksen har bl.a. været chefredaktør for motorstof i Børsen gennem en årrække, var manden bag Auto Bild i Danmark og den opmærksomme læser vil vide at Kurt gennem de seneste par år har været tilknyttet MagaCin. Kurt er uddannet journalist, hvilket ingen andre skribenter på kendte danske MC medier er. Kurt er uhyre professionel, og har altid været branchens vogter når etikken skal holdes ren. Kurt laver mere og mere for MagaCin, hvilket vi er glade for.

En test danskerne godt kan glæde sig til.

ps. MagaCin vil godt takke Carstens MC i Varde for at låne os deres egen indregistrerede DL 650 X til denne store test.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start