(Ny version af Honda VFR 800) 2014 Eicma
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets største mc udstilling løber af stablen

Honda leverer som lovet en stribe nyheder
CO
04/11-2013 kl. 21:38

Klodens største mc-udstilling EICMA som finder sted i Milano, indledes traditionelt ved at flere producenter ”tyvstarter” med pressepræsentation aftenen før dørene slås op for den officielle udstilling i messecenteret.

Magacin's udsendte kylede efter ankomst bagagen ind på hotelværelset, og ilede med raske fjed til aftenens første pressepræsentation, hvor Honda som lovet diskede op med en række nyheder.

Det regner i Milano, og fingrene flyver hastigt over tastaturet på en fortovscafe sidst på aftenen, men vores læsere skal naturligvis holdes opdateret med de første sporadiske glimt af 2014 nyhederne.

Denne aften fik vi besigtiget den nye CTX1300 på afstand, Honda viste et mere økonomisk overkommeligt alternativ i form af 750cc versionen af samme, vi så en camouflagelakeret Dakar version af Crossrunneren, og i derudover tog Honda fusen på de fremmødte ved at præsentere en helt ny version af den evigt populære mellemklasse VFR…. og så forresten en Honda CB 650'er…. og så lige en skærpet version af CBR1000R med Öhlins gejl mm.

Jep, du læste rigtigt… Honda har til 2014 begået en ny VFR800, og stik mod hvad man kunne forvente er motoreffekten stækket i forhold til tidligere versioner af mellemklasse VFR'en.

Moderne motorteknologi in mente, må dette betyde at den nye Honda VFR800 er rigtig dygtig til at spare på tankstationernes dyre dråber, og ligeledes burde levere en imponerende rækkevidde.

Vi har endnu hverken fulde data eller priser på årets nyheder, men følg os her på siden, og vi skal gøre vores bedste for at holde vores læsere opdateret både med specifikationer og priser på de nye modeller.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start