Årets største Honda nyhed - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets største Honda nyhed

Men vi får den ikke i Europa
Tommy Rønn
12/12-2009 kl. 07:30

75 km/l lyder perfekt midt i et klimatopmøde men Honda CB 110 Twister er udviklet til de asiatiske markeder. Derfor skal vi ikke gøre os de store forhåbninger om at se den på vores vejnet.

Honda forventer selv at denne maskine bliver en absolut topmodel gennem de næste år. Ikke svært at forstå når Honda sælger adskellige millioner motorcykler i Asien, til forbrugere der ønsker lave driftsomkostninger.

Motoren er en lille etbenetsag på 110 kubik med 9 hk. Så dette er ingen hurtigløber, men en ægte sparegris.

Prisen på maskinen sølle 5.600 kr i asien.

Del med en ven

0 personer snakker om “Årets største Honda nyhed

  1. Hvorfor dog ikke i EU! De der sparemaskiner på 100-250 cm³ er da geniale til rigtig meget transport. Desværre bliver den større ende af dette område forholdsvis grumt ramt af danske afgifter.

    Vi går endda glip af en der giver et ordentligt boost i at udnytte benzinen.

    Jeg ville have købt en, men må klare mig med en CBF125. (fin vinter/hverdagscykel og et billigt supplement)

  2. nu er jeg ikke ekspert i gobal handel og alle landes afgifter, men hvis jeg eller har forstået det rigtigt så er det således, set fra asia ( i dette tilfælde mest japan ) at hvis du skal sælge et køretøj i eu så er der høje import afgifter, plus i sammenligning med det meste af asian, høj reg afgift og høj årlig afgift ( betegnelsene skifter men i stil med vægtafgiften i dk ), alt dette gør samme mc en del dyre i eu isalgspris og dyre at bruge efter købet, end i de asiatiske lande. skulle jeg have misforstået noget sig bare til.

Skriv et svar

Giver børn en ny start