Årets Motorcykel 2012: Tre finalister er nu udvalgt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets Motorcykel 2012

Finalisterne nu udvalgt
Tommy Rønn
07/06-2012 kl. 09:45

De tre finalister er nu udvalgt. De tre blev:

Honda NC700

Kawasaki Versys 1000

Triumph Explorer

Kawasaki Versys 1000 måtte ud i omkamp inden finalen, da den endte på samme antal points som Husqvarna Nuda 900. Nuda må derfor se sig slået af den store Kawasaki.

Spændende finalister, men undertegnede havde gerne set Nuda med helt fremme i finalen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Årets Motorcykel 2012

 1. Jeg synes det er fint med noget dækning af eventen. Jeres fotos er desværre teknisk ikke iorden, det er NC700 er f.eks. ude af fokus, der er forskel i kompositionen osv. Det betyder rigtigt meget i forhold til markedsføringsværdien af artiklerne og maskiner i mellem – ærgeligt.

 2. Efter nu 2000 km på ryggen af min Honda NC 700 X kom jeg til at tænke på hvilken cykel, der eventuelt skulle være min næste, når den tid kommer. Her har jeg ikke kunnet komme på nogen.

  Jeg har prøvet Honda VFR 800 CrossRunner og den er da sjov – specielt over 6000 rpms og har samme kørestilling – men den koster 80.000 kr mere.

  NCX har tilpas overskud til at den er sjov, i hverdagen. Dejligt styrevillig og man sidder højt med godt overblik og sidst men ikke mindst – tror jeg at jeg vil have svært ved at gå ned på benzin-økonomien.

  Der er noget helt specielt ved at trille over 300 underholdende kilometer, på triptælleren. For så at rulle ind tankstationen og fylde under 10 liter, af de dyre dråber, på.

  Hvis de finder på at lave en NC 1200 X med en benzinøkonomi og køreglæde, der ligner det 700'ern leverer, i dag. Så er jeg mulig at overbevise…
  Ellers tror jeg at jeg har fundet en cykel jeg skal have i mange år fremover.

 3. På den ene side glæder det en GS'er at se, at det udelukkende er Adventure-lignende eller i det mindste dual purpose motorcykler, som er med i finalen, hvilket endegyldigt dokumenterer, at det er i dette segment at det sner. På den anden side synes jeg, at reelle alternativer ville gøre konkurrencen mere alsidig og spændende.

  Jeg stemmer på Hondaen, for her er der virkelig tale om nytænkning, og det er den slags, som skal belønnes – ikke mere eller mindre vellykkede kopier af allerede udviklede og eksisterende motorcykler; det er FOR kedeligt.

 4. Tillykke til Honda med den fine maskine og titlen.

  Håber flere får øjnene op for hvor skønt et alternativ den er til bilen.

  Jeg er får lidt våd lunte af alle de køremæssige kompromisser, så jeg drømmer fortsat om Nuda… men den måtte da godt flankeres i garagen af en NC700X til den daglige pendling 🙂

 5. læste et sted at det var XAD/ (dobbelt kobling) modellen der vandt.
  Det er lidt af en sensation af en MC med automatgear bliver årets MC.

 6. Jeg vil også mene, at det er en smule kedeligt, at alle finalisterne er i samme kategori af cykler – især da kategorien ikke rigtigt rammer min smag, og det handler jo også om stil og livsstil. Jeg håber dog, at vi i vanlig god stil får de øvrige cykler at se i det kommende TV show, så vi selv kan vurdere alternativerne 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start