Årets bedste motorcykler 2011: 20 nye motorcykelmodeller
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets bedste motorcykler 2011

Et tilbageblik på året der gik
Webmaster
28/12-2011 kl. 14:00

Det har været småt med nyhederne i 2011, sammenlignet med tidligere år. Producenterne af motorcykler har forstået at tiden ikke er til store salgstal og derfor er udvikling af nye modeller ikke det der står øverst på prioriteringslisten.

Ca. 20 nye modeller er der kommet gennem testmaskinen hos MagaCin, og da journalister også er mennesker kan det ikke undgås disse tests ender med nogle personlige favoritter.

#1, Årets bedste, og den der kan bjergtage alle i testteamet, er selvsamme maskine som kan bryste sig med titlen Årets Motorcykel 2011. Nemlig Kawasaki Z1000SX. Denne store sportstourer har en underskøn motor, siddestillingen er fantastisk og Z1000SX magter næsten alle discipliner. En maskine flertallet vil elske.

#2 er en lille sag. Hondas lille CBR250R gør alt charmerende og rigtig. Denne lille 250´er beviser motoren ikke behøver være stor og vil for at hverdagen bliver sjov. At CBR250R er billig og ydermere tilbyder godt ABS gør den kun mere perfekt. Forståeligt at denne lille er årets 2. mest solgte motorcykel i Danmark.

#3 kommer også fra Honda. CBR600F skal løfte en svær arv efter mange år med voldsomt populære 600cc multikunstnere fra Honda. Ingen tvivl om nyheden magter at løfte denne arv, for CBR600F gør bare alt så pokkers rigtig, og beviser man ikke behøver sidde som et bøjet søm for at det går hurtig. Absolut en godkendt mellemklasse sportstourer.

#4 er en stor sag. BMW K1600GT, ikke at forveksle med K1600GTL, er noget nær det bedste kompromis på de lange ture. Den gør det imponerende på motorvejene, men klarer også snildt en tur på de små bjergveje. Motoren er intet mindre end et mesterstykke, og K1600GT runder nemt kloden et par gange uden det hele ender med ondt i bagen.

#5 klarer både grus og vej. Triumph Tiger 800 er velsignet med en perle af en motor. Den leverer kraft og saft uanset omdrejninger, og da maskinen samtidig er letkørt, kan flertallet magte at bruge disse dejlige kræfter. Eneste problem er at maskinen er høj, så ikke alle kan magte denne skønne Triumph.

Det skal blive spændende at se hvilke 2012 modeller der skal vælte disse af pinden i året der kommer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start