Aagesen Motostore sætter nye standarder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aagesen Motostore sætter nye standarder

Historien fortsætter for Aagesen Motorcykler, efter den mere end 50 år gamle forretning i samarbejde med Motostore har skabt en helt unik MC-udstyrsbutik i hjertet af København
Steffen F. Olesen
11/09-2020 kl. 05:00

Aagesen historien har sin start helt tilbage i 1966, hvor Jørgen Aagesen for første gang bød motorcykelglade københavnere inden for i sin MC-butik. Nu over 50 år senere går tredje generation af Aagesen familien et gear op og trodser coronakrise med en ny udstyrsbutik, der sætter helt nye standarder for butikker i Danmark med MC-udstyr.

Interessen var stor allerede fra begyndelsen

Er vi danskere for dovne?
Vi lever i en IT-præget verden, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at trykke på en knap, når vi skal erhverve udstyr og reservedele. Det er langt nemmere end at skulle afsætte tid til at bevæge sig hen i en fysisk butik, hvor alle modeller måske ikke er på lager.
Computeren gør det jo også muligt at bestille ting i udlandet, hvor man ofte kan få en bedre deal, fordi der springes et led over. Men de fleste af os har vel prøvet at få en vare hjem, som enten ikke er den, vi har bestilt, eller er i en forkert farve eller størrelse; for ikke at tale om det der tager skade eller forsvinder under transport.
Så skal varen sendes retur, og er det til udlandet, bringer det ofte en del besvær med sig.
Her kan man så spørge sig selv; hvor god en deal var det så i virkeligheden?

Hertil kommer også, at det kan være utroligt svært at finde den helt rigtige størrelse. Også selvom man kender sin normale størrelse ved netop dette mærke, og når vi snakker MC-beklædning er størrelse = sikkerhed.

Vi sætter pris på en flot og overskuelig udstiling

Forhandlerne her til lands oplever fra tid til anden, at kunder kommer ind og snuser lidt rundt i udstillingen, for derefter at vende snuden hjem og tænde computeren, hvorfor det kan være svært at opretholde et fornuftigt sortiment i butikken.
Men det blæser Aagesen Motorcykler altså på, og på trods af Corona krisen har virksomheden valgt at satse stort på netop udstyr og har derfor udvidet samarbejdet med Motostore.

“Vi er stolte over, at vi tager hul på et helt nyt kapitel i historien om Aagesen Motorcykler ved at skabe en helt unik butik Aagesen Motostore på vores gamle adresse på Hvidovrevej i Rødovre. Her kan folk, der deler vores entusiasme for motorcykler, boltre sig i masser af inspiration, viden og et kæmpe udvalg af MC-udstyr. Jeg tør godt love, at butikken sætter nye standarder for butikker med motorcykeludstyr” fortæller Martin Christensen, som nu som tredje generation overtager styret fra sin mor Gitte Aagesen. Hun vil dog stadig være med på bagsædet.

Slå et smut forbi
Her på redaktionen anbefaler vi, at man tager sig sammen og besøger en fysisk butik for at sikre sig at få den rette vejledning og dermed opnå størst sikkerhed. Det er faktisk efterhånden en videnskab i sig selv at finde rundt i de mange forskellige hjelme, der er på markedet.

“Min mor, som flere af vores trofaste kunder jo kender gennem mange år, vil stadig være i butikken, så kunderne fortsat kan nyde godt af hendes ekspertise på f.eks. motorcykelbeklædning,” siger Martin Christensen.

Nye oplevelser og muligheder
Martin Christensen glæder sig over, at Aagesen gennem et nyt samarbejde med den rent danske motorcykeludstyrskæde Motostore nu giver kunderne adgang til helt nye oplevelser og muligheder. Det er et samarbejde, der også skaber glæde hos Motostore.

“Vi ser samarbejdet med Aagesen som en oplagt mulighed for, at vi også kan give københavnerne adgang til nok Danmarks største udvalg af MC-udstyr i en butik, som ikke bare er en butik men også et inspirations- og oplevelsescenter for motorcykelglade kunder” siger Morten Agerbæk, der er administrerende direktør i virksomheden bag Motostore.

Butikken har fået med den helt store pensel

Det bedste af to verdener
Aagesen Motostore i København er nummer 10 i rækken af Motostore centre, som dækker hele landet.

“Vi er 100% danske, og i Motostore får du det bedste fra to verdener. Trygheden ved at handle med en fysisk butik som Aagesen Motostore, hvor der er motorcykelentusiaster, der kan rådgive og yde service.  Samtidig har du overblikket og bekvemligheden ved at handle på nettet i Motostore.dk” fastslår Morten Agerbæk.
“Han lægger stor vægt på, at kunderne i Motostore oplever, at der er mennesker bag Motostore, som er tæt på.”

“Der er mennesker, der deler din interesse for motorcykler, helt tæt på i butikkerne og bag webshoppen Motostore. Det oplever vi mere og mere, at vores kunder sætter pris på. Derfor glæder det mig meget, at kunderne allerede har vist den nye butik i København så stor interesse”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start