Wheelie King - Masaru Abe
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

500 km på baghjul

Masaru Abe ny Wheelie King
Steffen Olesen
08/05-2017 kl. 16:45

Stunt køreren Masaru Abe er en sand ekvilibrist hvad angår kørsel på to hjul, og den 33 årige japaner er i hjemlandet kendt for sine legendariske stunts.

Senest har Abe-San imponeret ved at slette rekorden for længste baghjulskørsel ganske eftertrykkeligt.

Den tidligere rekordindehaver Yasuyuki Kudo præsterede i 1991 at tilbagelægge 330,0195 kilometer med forhjulet i vejret, men denne rekord blegner en smule i sammenligning med den nye.

Masaru Abe havde planlagt at tilbagelægge 600km på Kawaguchu Raceway i Saitama – Japan, men måtte på grund af rygsmerter sætte forhjulet i asfalten før målet var nået.

Rekordforsøget blev udført på en Yamaha Jog scooter, men allerede efter to timers balancekørsel med ca. 40 km/t, var japaneren nødt til at sluge de smertestillende piller han havde regnet med skulle indtage 6 timer senere.

Under rekordforsøget indtog japaneren både mad og drikke… altså imens han med den ene hånd på gassen balancerede scooteren.

Efter 12 timers kørsel gav Abe-San højlydt udtryk for de voldsomme rygsmerter, men hans egne opildnende tilråb fik ham til at fortsætte til 500,5322 kilometer, hvor smerterne blev for overvældende.

Masaru Abe nåede ikke de planlagte 600 kilometer, men man må sgu tage hatten af for manden der tilbragte mere end 13 timer i sadlen…. på baghjul.

Ikke ufortjent kan Masaru Abe nu smykke sig med titlen Wheelie King.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start