Ny MC tilbyder vild effekt til unge med A1 kortet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

500 ccm power til de 18 årige helt lovligt

Ny fed kværn tilbyder voksen effekt til de unge med A1 kortet
Tommy Rønn
19/09-2014 kl. 20:00

De unge mellem 18 og 20 år, må i Danmark maksimalt føre en motorcykel med 15 hk. Sådan er kørekort-reglerne for niveau A1. Men nu findes en smutvej.

På el-motorcykler opgives effekten som den gennemsnitlige effekt motorcyklen yder over tid. El-motorcykler kan ikke køre med konstant høj ydelse, uden batteriet bliver overophedet, men i korte perioder magter de fuld ydelse.

Det betyder at el-motorcykler opgives til langt mindre effekt, end det de kan levere når effekten skal bruges. Jævn fart kræver kun minimal effekt, mens de vilde accelerationer kræver mere effekt.

Den nye KTM Freeride E enduro, er godkendt til A1 kørekortet. Kontinuerligt yder den under de 15 lovlige hk, men når effekten skal bruges yder den 30 hk. Helt vildt er momentet med de 42 Nm allerede fra 0 omdrejninger. Da maskinen vejer 95 kg, magter den acceleration fra 0-80 km/t på ca. 4 sek. Nu kan ungdommen købe superbike-lignende præstationer, helt lovlig.

Ladetiden er også imponerende. Er batteriet helt fladt, lades KTM Freeride E op til 80% på sølle 50 minutter. Til 0-100% klares på 80 minutter.

KTM Freeride E må blive et hit til de unge med A1 kørekortet.

Desværre er rækkevidden kun små 100 km og prisen lander omkring de 100.000 kr. i Danmark. Men der er med garanti nogle unge der vil have voksen-power fra starten af deres MC karriere.

Straks KTM Freeride E lander i Danmark vi vi naturligvis teste denne vilde A1 MC.

Del med en ven

0 personer snakker om “500 ccm power til de 18 årige helt lovligt

Skriv et svar

Giver børn en ny start