5 nye KTM 490 samt flere KTM 890 modeller undervejs
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 nye KTM 490 modeller undervejs

Og et hint om flere nye 890'ere
CO
20/12-2019 kl. 11:40

I oktober måned kunne du her på MagaCin læse om rygterne vedr. en række nye 490 modeller fra KTM.

Vi gættede dengang på at få mere at vide i forbindelse med efterårets store mc-messe EICMA i Italien, men blandt KTM's mindre modeller, var fokus i denne ombæring på den nye KTM 390 Adventure.

Men nu er der spændende nyt fra KTM, der ikke blot handler om den forventede stribe nye 490'ere, men også om andre interessante kommende modeller.

En præsentation på ledelsesniveau tilrettelagt af Pierer Mobility, har nemlig afsløret en række kommende nyheder fra den østrigske motorcykelproducent. Fremtidsplanerne inkluderer fem 490 modeller udstyret med tocylindret motor. Modelprogrammet forventes at indeholde modellerne KTM Duke 490, KTM Adventure 490, KTM RC 490, KTM 490 SMC R og en KTM 490 Enduro R.

KTM bossen Stefan Pierer's udtalelser i forbindelse med producentens kommende modeller i 500cc klassen – der udvikles i Indien i samarbejde med Bajaj, som ejer 49% af Pierer Mobility – går på at 500cc klassen ikke blot bliver premium segmentet på nye markeder, men samtidig stadig vil appellere til det europæiske markeds A2 klasse.

490 modellerne vil ikke erstatte de encylindrede 390 modeller, som man kan se i produktporteføljen herunder. Som vi ser forbliver 390'erne i modelprogrammet sanmmen med den mindre 125'ere og 250'ere.

Som det også fremgår af billedet, er der endda  mulighed for at endnu flere nye modeller i form af 390 SMC R og 390 Enduro R.

Men de interessante nyheder fra KTM stopper ikkke her. Billederne fra den interne præsentation antyder nemlig også flere kommende 890 modeller, som sagtens kunne inkludere KTM 890 Adventure, KTM 890 SMC samt flere Enduro varianter.

Alle sammen nyheder der angiveligt ikke skulle erstatte nuværende modeller, men tilføjes modelprogrammet som supplement.

Off road line-uppet ser umiddelbart ikke meget anderledes ud end det nuværende, bortset fra tilføjelsen af potente elektriske knoldhoppere til de allermindste.

KTM har endnu ikke offentliggjort nogen tidshorisont for de nye modeller, men da KTM Duke 890 R blev afsløret ved EICMA dette efterår, er det ikke en urelastisk forventning at kommende søstermodeller præsenteres i løbet af et års tid eller to.

Rygtebørsen spekulerer i at 490 modellerne faktisk skulle være nær produktionsmodne, og at KTM får mere end travlt ved mc-messerne Intermot og EICMA i 2020.

Vi holder naturligvis snuden i sporet, og holder dig informeret straks der er nyt i sagen vedrørende de mange spændende KTM nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start