En milepæl med 5 millioner Harley-Davidson produceret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 millioner Harley-Davidson produceret

En milepæl for Harley-Davidson
Steffen Olesen
05/06-2019 kl. 08:24

Når der tales motorcykler generelt, ryger der gerne en Harley-Davidson historie ind imellem alle de andre fortællinger. Brandet står så stærkt mejslet i den almene bevidsthed, at selv dem der ikke ved specielt meget om motorcykler kender navnet.

Dem der er bare en anelse interesseret i motorcykler, ved måske ikke at Harley-Davidson er en af verdens ældste motorcykelproducenter, men de kender i det mindste navnet.

For flertallet hersker der nok ikke megen tvivl om, at Harley-Davidson gennem tiden har excelleret hvad angår markedsføring. Tænk bare på de mange Hollywood-produktioner der har haft en Harley-Davidson motorcykel på rollelisten

Hvem har ikke set eller hørt om kultfilmen Easy Rider med Peter Fonda, Dennis Hopper og en ung Jack Nicholson, Arnold der udfører drabelige stunts på nakken af en Harley-Davidson i Terminator, og så er der selvfølgelig spillefilmen Harley Davidsosn and the Marlboro Man, hvor man allerede i filmens titel gøres opmærksom på Harley-Davidson.

De lidt bedre informerede – som gerne føjer facts til fiktion – ved at den amerikanske motorcykelproducent har en lang spændende historie bag sig, og at historien er rigt dokumenteret både på tryk og på celluloid.

Hvis du er en af dem der holder styr på fakta, så skal du naturligvis også vide det her. Harley-Davidson oplyser at man har nået en milepæl med 5 mio producerede enheder.

Så sidder du måske og tænker, at det kunne være lidt cool at få fat på lige netop denne motorcykel. Men der er en anden kommet dig i forkøbet.

Som du kan se herunder, er modellen nemlig allerede solgt til Walter Bartlett, der købte den specielle Harley-Davidson Heritage Classic hos Bull Falls Harley-Davidson i Wausau – Wisconsin.

 

Tillykke til Walter med den nye Harley, tillykke til  Harley-Davidson med mærkedagen, og god vind fremover med de næste 5 mio enheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start