Til de kolde dage: 5 instagramere du bør følge!
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 instagrammere du bør følge

Vinteren har ikke helt sluppet os endnu, og regeringens restriktioner betyder at vi de kommende dage skal bruge en del flere timer i hjemmet end vi plejer. Så her under får du fem gode bud på instagrammere, som kan hjælpe dig i en hektisk hverdag med hjemmegående børn, kone eller mand.
Steffen F. Olesen
23/03-2020 kl. 05:00

I en tid hvor frosten stadig truer i morgentimerne, og vi er plaget af restriktioner fra regeringens side, kan det være godt at have noget at fordrive tiden med når ungerne er lagt i seng, og der ventes på at kaffen drypper af filtret. Én af de ting undertegnede bruger som ”flugtvej” fra en hektisk hverdag er Instagram, hvor der fra et utal af passionerede motortosser, dagligt postes super fede og sjove billeder samt videoer. 

Antallet af brugere er siden platformen blev opkøbt af Facebook for få år tilbage eksploderet, hvilket godt kan gøre det lidt uoverskueligt at finde profiler som regelmæssigt lægger interessant indhold op på det sociale medie. Derfor får du her under et bud på nogle instagrammere, som opfylder en række krav til god underholdning i form af jævnlige opdateringer med billeder og video. Noget mere seriøst end andet.

Sportbikespectrum

Her finder du en profil som primært gør sig i naked bikes, streetfightere, og som navnet antyder, superbikes. Brugeren beskriver sig selv som ”No. 1 SportBike source on Instagram”, og med sine knap femogtyvehundrede opslag skulle der være noget for de fleste.

Størstedelen af billederne er snuppet fra andre brugere som har brugt hashtagget #sportbikespectrum, hvorefter sidens administrator udvælger hvilke opslag der siden værdig. Fælles for stort set alle opslagene på siden er at kvaliteten er super god, og siden kan med fordel bruges som inspirationskilde hvis du ønsker at skyde nogle fede billeder af dig og din maskine.

Europeanbikers

Den tyske profil fungerer i store træk på samme måde som ovenstående, men på denne side finder du meget mere kreative opstillinger. Her kan du finde alt fra en mand med en jetpack svævende over sin ubemandede motorcykel, til letpåklædte damer og Pippi Langstrømpes hest; alt sammen selvfølgelig i motorcykelrelateret sammenhæng. Det er også tydeligt at der her på siden lægges lige så meget vægt på at få tøj og udstyr med i billederne som motorcykler.

2wheelshub

Profilen her drives af en gut ved navn Matt, som har skabt en profil på et fundament af sjov såvel som passion. På 2wheelshub finder du blandt andet en lang række sjove memes, vanvittige og finurlige videoer, samt indhold med direkte imponerende præstationer; den slags man typisk deler med sidemanden når det dukker op på skærmen.

Rokbagoros

En yderst velkørende KTM sponsoreret stuntkører fra Radenci i Slovenien, der siden barnsben har beskæftiget sig med primært at køre på ét hjul. Rok købte sin første scooter med midler fra uddeling af aviser og et arbejde som opvasker. Siden da har der været fart under hjulene på den slovenske stuntkører, som foruden at være kåret som verdens bedste scooter stuntkører, har vundet priser for at være den første til at opføre et stuntshow på is, samt et par andre titler.

I 2011 blev Rok spejdet af KTM der udstyrede ham med en 125cc Duke, som samme år førte ham til sejr under et event i Ungarn. Året efter opgraderede han til en Duke 690, og til dags dato er han den eneste i feltet som udfører akrobatik på en enstamper.

 

Mikecjensen

I Danmark kan man ikke sige stunt uden også at nævne RedBull sponsorerede Mike Jensen, og var du til Motorshow i Herning havde du faktisk muligheden for at møde verdensmesteren på Kawasaki standen.

Mike Jensen forelskede sig i stuntkørsel for omkring ti år siden, da hans far viste ham en Youtube video og opfordrede ham til at skifte trædecyklen ud med en knallert. Siden da har fynboen viet sit liv til sporten, og bruger en stor del af sin tid på at træne balance samt udvikle nye spændende tricks og kombinationer. Mike udfører nogle af de mest beundringsværdige tricks på sin motorcykel, og det vildeste er at han har lært dem alle på egen hånd, ligesom han selv vedligeholder og skruer i maskinen for at holde den kampklar.

Mike holder titler fra alle de store events som German Stunt Days, Irish Freestyle Stunt Series og Motor Bike Expo, og bliver af den meget anerkendte stuntriding-dommer Damian Bazaniak omtalt som ”en af de bedste riders på jorden”.

Mike har gennem flere år tæsket rundt på en til formålet ombygget Honda CBR 600 F4i; en motorcykel som mange stuntkørere på et eller andet tidspunkt i deres karriere har anvendt til formålet. Men sidste år offentliggjorde Mike, at han i samarbejde med Kawasaki Danmark, fremover skal sætte den yderst velkørende Kawasaki ZX6R på prøve.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start