2021 Triumph Speed Twin præsenteret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 Triumph Speed Twin præsenteret

Masser af lækre opdateringer
CO
01/06-2021 kl. 15:51

I sidste uge kunne du læse her på MagaCin, at Triumph i dag ved middagstid ville barsle med en ny model.
I optakten til dagens præsentation annoncerede englænderne frit oversat lanceringen af en “evolution i alle dimensioner”.
Om den påstand holder vand, kan du se i den officielle præsentationsvideo New Speed Twin– Global Reveal under dette afsnit.
Nøgletallene for det seneste skud på stammen af 2021 nyheder fra den engelske producent er følgende: 1200 CC – 112 Nm – 100 hk.

Godt et kvarters præsentationsvideo med Michael Laverty og Triumphs Chief Product Officer Steve Sargent som studieværter giver os en grundig introduktion til og gennemgang af modellen.
Her løftes sløret for hvad der gemmer sig bag den ultrakorte beskrivelse 1200cc – 112Nm – 100 hk.

Grundig gennemgang af modellen
Vi indføres med sikker hånd i en række opdateringer på motoren, der nu yder 100 hestekræfter, har fået forbedret træk i bund og mellem området, og det maksimale drejningsmoment er til rådighed v. 500 færre snoninger.
17% reduceret inerti bidrager til, at motoren svarer hurtigere på gassen og spinner hurtigere op i omdrejninger, indtil omdrejningstællerens røde felt der er hævet med 500 omdr/min nås.
Der er ikke sparet på specialiserede værter ved denne præsentation, for vi ser såmænd også Triumph’s Chief Engineer Stuart Wood defilere en tur på scenen, for at fortælle om yderligere opdateringer.
Her hører vi blandt andet om den nye Marzocchi USD forgaffel, og de 4-stemplede radialt monterede Brembo M50 bremsecalipere forrest, som napper om 320 mm flydende ophængte Brembo bremseskiver.

Derudover ser vi Felipe Lopez som er ansvarlig 2021 for nyhedens stel deltage via video-link, vi ser Triumph’s Head of Brand Management Miles Perkins på scenen, og til sidst runder Michael Laverty af med et bredt grin hvor han fortæller, at han har nydt at køre den nye Triumph Speed Twin forud for præsentationen.
Mange af de helt store kanoner var altså kørt i stilling til dagens præsentation til videreførelsen af det ikoniske modelnavn Triumph Speed Twin.
Og det giver nok egentlig ganske god mening.

Et historisk modelnavn
Modelnavnet Triumph Speed Twin blev introduceret helt tilbage i 1937 ved National Motorcycle Show i England, og den serieproducerede model ramte markedet i 1938.
På mange måder en skelsættende model for den engelske motorcykelproducent, og det bliver interessant at se, hvordan markedet modtager 2021 nyheden.
Det er måske kun os med en svaghed for klassisk udseende motorcykler. der synes den nye Triumph Speed Twin ser ret fed ud?
Se endelig billedgalleriet over artiklen.


Vil du vide mere om den 2021 Triumph Speed Twin, så er Triumphs hjemmeside naturligvis allerede opdateret til lejligheden.

Del med en ven

En person snakker om “2021 Triumph Speed Twin præsenteret

  1. For sådan nogle halvgamle idioter som mig, er det præcis sådan her en motorcykel ser ud. Den er skøn. Når det er sagt, er den måske liiige “klassisk” nok til at være min næste partner på et par FDM-dage på Jyllandsringen. Jeg ville elske at have den i garagen til turene ned på havnen og rundt på landevejene. Trident’en ser mere ud som et moderne bud på en klassisk MC – mens Street Twin og Speed Twin måske virker lidt *for* meget et forsøg på at lave noget der ser gammelt ud og passer foran The Bike Shed med en uldvest og en sixpence. Men “ku godt” – min gamle strippede Versys føles ikke helt så stram mere, efter en prøvetur på en 790 Duke…

Skriv et svar

Giver børn en ny start