2021 Ducati XDiavel og Scrambler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 Ducati XDiavel og Scrambler

Ducati World Première 2021: Episode 2
Steffen Olesen
11/11-2020 kl. 23:06

En ny uge, en ny onsdag og endnu en nyhed præsenteret af Ducati.
Man kunne godt gå hen og blive lidt forvænt med den slags, og der resterer da heldigvis også endnu tre episoder af de i alt fem afsnit i Ducati World Première 2021 føljetonen.
Episodes calendar:
Episode 1: November 4th
Episode 2: November 11
Episode 3: November 18
Episode 4: November 25th
Episode 5: December 2nd

Onsdag i sidste uge blev den nye 2021 Ducati Multistrada V4 med V4 granturismo motoren med integreret navigation samt radar for og bag præsenteret helt efter sendeplanen, og i dag er turen kommet til 2021 nyhederne for ikke blot Ducati’s prægtige powercruiser XDiavel, da den italienske producent også bringer nyt om flere 2021 udgaver af Ducati Scrambler.
Med Ducati’s ord frit oversat til dansk får vi i dag altså nyt om:
To verdener der – selvom de er milevidt fra hinanden – har ét essentielt træk til fælles:- En unik distinktiv og ukonventionel personlighed.
Det bliver ikke til en uddybende beskrivelse af hver enkelt model i denne omgang, men læs endelig videre og se videoen for at få et hurtigt overblik over dagens 2021 Ducati nyheder.

Som du så i gennemgangen af denne uges 2021 nyheder fra Ducati, er italienerne på visse punkter i lighed med andre motorcykelproducenter gået næsten helt i sort.
For 2021 Ducati XDiavel Dark udgavens vedkommende er det mørke tema fremherskende, imens der dog er en anelse mere spræl i den lidt mere sportsligt orienterede Ducati XDiavel Black Star. Her byder farveskemaet ikke blot på både sort og mat-grå nuancer, men også enkelte rødlakerede detaljer.

Ducati XDiavel Black Star

Motorerne i begge modeller er nu EURO5 kompatible, og Centro Stile Ducati Director Andrea Ferraresi fabulerer ikke kun over designet, men fortæller også, at en ny udstødning samt ny mapping giver 8 hypper mere i stalden. Motorens maksimale moment er også hævet en anelse, men det er måske i virkeligheden mere interessant, at momentkurven er langt mere jævn end tidligere.
Du kan allerede nu læse mere om Ducati XDiavel Dark og Ducati XDiavel Black Star på Ducati’s danske hjemmeside.

Scrambler Ducati
Ca. halvvejs inde i videoen ser vi Scrambler Ducati Brand Director Claudio De Angeli præsentere flere Scrambler Ducati nyheder i form af 2021 Ducati’s 803cc Scrambler Icon, som lagerføres i den klassiske 62 Yellow udgave, men som i 2021 også kan leveres med såkaldt Ducati Red lakering.
Dernæst så vi en Ducati Scrambler 1100 i aktion, og Claudio De Angeli kunne fortælle, at denne model også bekender sig til mørkets magter i 2021.
Farven på Ducati Scrambler 1100 Dark PRO har den sigende betegnelse Dark Stealth.

Ducati Desert Sled
Men man skal endelig ikke tro, at alt er gået helt i sort for Ducati. For i 2021 sprudler det italienske mærkes populære terrængående ørkenslæde Ducati Desert Sled som standard med nyt anti-slip sædebetræk, beskyttende gitter foran forlygten, de guldfarvede egerfælge samt opdateret farveskema, så modellen i 2021 kan leveres i farven Sparkin Blue.

Ducati Desert Sled i Sparkin Blue

Nightshift
Man kan kun gisne, om den næste model i dagens præsentation trods alt skulle sætte en begrænsning for festlighederne. For i videoen præsenterer Ducati efterfølgende endnu en dyster model, der er passende påklædt til nattevagten.
Ducati Scrambler Nightshift er en essentiel motorcykel med en vovelysten karakter inspireret af en storbyverden. Det skriver Ducati i pressematerialet, hvor det uddybes at Ducati Scrambler Nightshift er en model med klassiske linjer og mørke farver, som vækker associationer til nattens atmosfære.
Modellen er udstyret med et nyt fladt sæde med optimeret passagerkomfort, sidespejle monteret i det lige styrs styrender samt performance blinklys som standard.
Ducati fremhæver derudover, at den korte bagende og fraværet af bagskærm bidrager til modellens kompakte udseende.

2021 Ducati Scrambler Nightshift tager nattevagten

Fælles for samtlige modeller i dagens præsentation, er at alle motorer nu er EURO 5 kompatible.

En smule overraskende, at Ducati i det andet afsnit af Ducati World Première 2021 føljetonen har valgt at præsentere så mange nyheder.
En anderledes tilgang til tingene end i seriens første afsnit, hvor den nye Ducati Multistrada V4 blev præsenteret.
Men vi skal være de sidste til at brokke os, og nu glæder vi os faktisk endnu mere til at se det tredje afsnit i serien på næste onsdag.
Hvis du har det på samme måde, så husk at kigge indenfor på onsdag i næste uge, hvor vi naturligvis også bringer video samt de første billeder af 2021 nyhederne fra Ducati.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start