2020 Benelli modeller afsløret ved pressekonference
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2020 Benelli modeller afsløret

Flere modeller præsenteres løbende gennem året
CO
07/01-2020 kl. 11:15

Benelli der blev grundlagt i Italien i 1911 af enken Teresa Benelli, som satsede på at virksomheden fremover kunne forsørge de seks sønner, er blandt de ældste italienske motorcykelproducenter.

Virksomheden hører i dag under kinesiske Zhejiang Qianjiang Motorcycle Group Co – bedre kendt som Qianjiang Motorcycle, og det var da også under en nyligt afviklet pressekonference i Kina, at virksomheden løftede sløret for rækken af nye Benelli modeller, der rammer markedet i 2020.

Som det fremgår af billedet herunder fra pressekonferencen, planlægger Benelli løbende at lancere en række modeller gennem 2020.

Tidslinje for Benelli modeller der lanceres i 2020

Februar – April 2020

Som du kan se på tidslinjen herover, introduceres den opdaterede Benelli TNT 600i i 2020 udgave som den første af en række nye modeller i Februar. Derefter følger modeller som TRK 502X i Marts måned, og den nye Leoncini 800 sent i April måned. Fra Maj måned fokuseres der på nye modeller, som der indtil nu ikke er sluppet ret meget konkret ud om.

Maj 2020

I midten af Maj måned viser skemaet, at vi får to nye 600 N og RR modeller at se, hvor N meget sandsynligt betyder at det er en Naked Bike, og betegnelsen RR kræver vist ikke den store fantasi.

Motoren bliver sandsynligvis den firecylindre motor med ca. 80 hestekræfter, der kendes fra den nuværende Tornado Naked T (eller TNT), og man skal være et skarn hvis man ikke kan forestille sig, at motoren får lidt ekstra hestekræfter at gøre godt med i RR versionen.

Benelli 600 TNT

Juni 2020

I Juni måned ser vi samtidig introduktion af to nye modeller, hvor den ene angiveligt er en encylindret 250cc retroinspireret model. Den anden og nok lidt mere interessante model, er den nye Baby-Harley du kunne læse om her på siden i December måned sidste år. Se artiklen Baby-Harley's design godkendt her.

I December måneds artikel der er linket til herover, kunne du læse at den nye Baby-Harley er udstyret med en 338cc twin, der angiveligt er mere end kraftigt inspireret af den tocylindrede motor vi finder i Benelli's 302 S. Med samme slaglængde men med lidt større boring.

Stellet er som tidligere beskrevet tilsyneladende også doneret fra Benelli 302S, og Harley-Davidson har tydeligvis ladet sig inspirere af samme model ved udvikling og tilpasning af egne komponenter.

Modellen er ikke tiltænkt det europæiske marked, men i stedet udnævnt til at være Harley-Davidsons nye spydspids på det asiatiske marked.

Juli 2020

Næste model på tidslinjen er Imperiale 530 der lanceres i Juli måned 2020, og motoren skulle angiveligt være en opboret version af den 400cc motor der allerede findes i modelprogrammet.

September 2020

I September måned ser vi den nok med danske øjne mest interessant model med betegnelsen TRK 800. Som navnet antyder en Adventure bike fra den kinesisk-italienske producent, der sandsynligvis er udstyret med den 754cc twin motor som leverer 81hk, der i forvejen kendes fra modellerne 752S og Leoncini 800.

Vi er overbevist om, at en fornuftigt prissat Benelli Adventurebike i den større mellemklasse, godt kunne gå hen og blive en succes i Danmark.

November 2020

Mod årets slutning, ser vi igen modellen 600R på tidslinjen, men denne gang i selskab med en GT udgave. GT betegnelsen kræver vist heller ikke den store forklaring, men det bliver spændende at se en mellemklasse Touring model fra Benelli med firecylindret motor.

Det er endnu uklart hvilke af de kommende 2020 modeller vi får at se på det danske marked, men nu ved vi i det mindste hvilke modeller der er på skemaet fra Benelli i 2020.

Også selv om de kommende modeller endnu ikke fremgår af pressebillederne på producentens hjemmeside, som du finder her

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start