2017 Schuberth C4 og R2 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2017 Schuberth C4 og R2

Hjelmene rammer det danske marked til foråret.
CO
15/10-2016 kl. 14:30

Hjelmproducenten Schuberth står stærkt i det danske marked, og særligt producentens flip-up hjelme ses ofte i gadebilledet, hvor mange trofaste brugere (touring kørere i særdeleshed) har været gennem produktserien C1-C3.

Nu er der godt nyt for tilhængerne som står foran en umiddelbar udskiftning, da Schuberth til 2017 sæsonen lancerer det seneste skud på stammen i form af C4.

C4 pressematerialet fortæller at Schuberth C4 som blev forevist offentligheden på mc-messen i Köln, er en kompositfiber flip-up hjelm, som med bovporten lukket fremstår mere sportsligt udseende end tidligere versioner.

Kompositfiber yderskallen er indvendigt udstyret med EPS materiale for optimal stødabsorbering så sikkerheden er i top, og hjelmen er certificeret efter ECE norm 22.05. 

MagaCin's udsendte har stor erfaring med Schuberths styrthjelme, og har længe haft en anke vedr. netop sportslig kørsel med Schuberths flip-up hjelme.

Det ER generende når føreren ligger foroverbøjet henover motorcyklen, og udsynet generes af pinlock'ens øverste kant.

På C4 er pinlock'ens øverste kant hævet for at forbedre udsynet for brugere med aktiv kørestil, uden at gå på kompromis med de kvaliteter touring segmentet værdsætter.

Hjelmen er som forgængeren udstyret med indbygget solbrille, og har derudover integreret radio/kommunikations antenne. 

Den indbyggede antenne videreføres på C4 sammen med præ-installerede højttalere og mikrofon.

Det nyudviklede SC1 Bluetooth radio og kommunikationsudstyr som kan tilkøbes, er ifølge pressematerialet rent plug-and-play, så her skal brugerne ikke længere døje med at rode rundt flere steder i hjelmens interiør.

Schuberth angiver lav vægt, men nyheden er så dugfrisk at vi endnu ikke kender hjelmens reelle vægt.

Pressematerialet er lidt magert, så MagaCin kontaktede den danske agent for yderligere information.

Agenten har dags dato kun nogle få for-produktions modeller på lager for demonstration, men oplyser at interiøret er udført med et minimum af syninger for at eliminere generende trykpunkter, og at fyldet under det vaskbare antibakterielle ShinyTex® interiørs stof er udført i memory-foam som popper tilbage i sin oprindelige form efter brug.

Derudover erfarede MagaCin at Schuberth Danmark arbejder intenensivt på en prisreduktion for den nuværende hjelmserie, og forventer at vejledende udsalgspris på C4 lander tæt på den vi kender fra C3. 

R2

Schuberth R2 er endnu en 2017 nyhed, hvor pressematerialet er lige så sparsomt som for C4.

En sportslig integralhjelm med dobbelt D-rings lukning, præinstalleret kommunikationsudstyr som på C4, samme forbedring vedr. pinlock som C4, og så skulle den angiveligt være så let at føreren knap bemærker den.

Begge hjelme er udviklet i Schuberths eget akustiske laboratorium og vindtunnel i designsamarbejde med Kiska.

MagaCin ser frem til at produktionen for alvor går i gang, og springer naturligvis til tasterne straks hjelmene er fysisk tilgængelige.

Stay tuned.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start