Adventure maskine fra Benelli der slår øjnene op
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2017 Benelli TRK 502 ABS Euro-4

Adventure maskine fra Benelli der slår øjnene op
Klaes Asaa
15/02-2017 kl. 12:00

Det italienske navn Benelli med den kinesiske ejer, grundlagt i Pesaro i 1911 er en af de ældste, om ikke den ældste motorcykel producent fra Italien. Op og nedture har ført til en turbulent tilværelse gennem tiderne, ikke mindst har senest en sag om betaling af affjedringskomponenter fra KTM’s ejede fabrik, skabt tvivl om mærkets overlevelse. Det skulle der nu være kommet styr på, og Benelli eller måske rettere den kinesiske Quianjiang Group ser fremad og har i dag også deres modeller repræsenteret i Danmark.

Benelli har været i gang et stykke tid med deres TRK502, den er nu Euronorm 4 godkendt til 2017 og kan derfor komme ud på de danske landeveje. 

En 2 cylindret sag med 499ccm i en trellis rørramme, der godt nok ikke yder et bjerg af kræfter, men som nok vil have kraft nok til at køre over et par stykker.  Med en 50mm USD forgaffel og hvis man ønsker det laver Benelli også en lidt mere off-road præget version med 19” forhjul. Hvorvidt TRK502 med det store forhjul bliver udbudt i DK vides ikke, men det findes til dem der drømmer om at køre lidt uden for asfalten.

Måske er den lavere effekt et ”no go” for flere adventure elskere, omvendt er det en ydelse og en vægt der ligger lige på grænsen for et A2 kørekort, og her kunne den ramme ind med stor interesse for den unge gruppe af motorcykel piloter.

Konkurrenterne er for en stor del BMW, Suzuki og Kawasaki’s nye små adventure maskiner, som også egner sig til A2 kørekortet, men da den ligger lidt over i ydelse kunne den have appel til kunderne til mellemklasse adventure maskinerne. Interessen kan vi ikke spå ret meget om, kun tiden viser hvad kundernes valg bliver.

Se artiklen fra januar 2016 her

Del med en ven

0 personer snakker om “2017 Benelli TRK 502 ABS Euro-4

Skriv et svar

Giver børn en ny start