2012 Kawasaki ZX6R ligner opskriften på fart (Intermot) - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2012 Kawasaki ZX6R ligner opskriften på fart (Intermot)

En af de maskiner vi glæder os rigtig meget til at prøve
Tommy Rønn
03/10-2012 kl. 20:00

Hvem vil ikke ønske sig et teknologimonster med 131 hk i et ultra let pakke? Med ultra let menes 190 kg køreklar og med fuld tank. Med teknologimonster menes verdens første 600 supersporter med både ABS og traction controle.

Traction systemet  er bygget med 3 modes. To til de hurtige ture på f.eks. banerne. Et til sikkerhed når lørdagsturen skal køres på landevejen. Hvis det virker så godt som på ZX10R er det verdensklasse.

Naturligvis er 2013 ZX6R udstyret med slipperkobling, big piston forgaffel og monoblock bremsekalibre. Kawasaki næsten råber KOM AN til modstanderne.

Den ligner opskriften på noget der dur, og det skal blive spændende om nyheden kan klø tidens absolut hurtigste i supersportklassen, nemlig Yamaha R6. Skal Kawasaki overhale Yamaha skal den stå tidelig op, men ingen ved endnu om den nye Kawasaki er maskinen der kan vælte Yamaha af tronen.

Da den nye Kawasaki ZX6R har 636 ccm kan den ikke deltage i supersport racerløb. Dertil har den 36 ccm for meget. Derfor beholder Kawasaki den tidligere ZX6R i programmet til dem der vil konkurrere.

Dette er en maskine vi glæder os meget til at prøve. Specielt spændende er det om den æder Yamaha. 

Del med en ven

0 personer snakker om “2012 Kawasaki ZX6R ligner opskriften på fart (Intermot)

  1. Jeg synes også den er rigtig fed… min lille søn på 15 måneder er total vild med deres reklame for den intet andet duer lige pt. LOL

Skriv et svar

Giver børn en ny start