2010 nyheder fra Shark Helmets - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2010 nyheder fra Shark Helmets

En række modeller tilgængelige i fluorescerende farver
CO
30/01-2010 kl. 09:49

Der har de seneste år været lidt stille omkring den franske hjelmproducent Shark’s produkter på det danske marked.

Da den tidligere importør AM-MOTOR ikke længere forestod importen, var der i en periode uvished om mærkets fremtid i Danmark.

Per Krogh Agency overtog i 2008 agenturet, og har siden koncentreret sig om at opbygge et forhandlernet som foreløbig omfatter ca. 15 forhandlere jævnt fordelt over hele landet.

Magacin var inviteret til sammen med en række forhandlere, at overvære introduktion af 2010 nyhederne i den danske afdeling i Kolding.

Nyhederne til 2010 er mange og omfatter blandt andet den lækre topmodel Shark RSR2 Carbon, en hjelm hvor skallen for at sikre smidighed er fremstillet i en blanding af Carbon og Kevlar, og hvor et stykke nederst fremstår i synligt carbon.

Derudover introduceres Evoline 2 serien, som er en flip-up hjelm hvor kæbepartiet kan føres ekstremt langt bagover, således at hjelmens godkendelser efter ECE 22.05 normen både efterlever kravene til en full-face hjelm med lukket bovport, og kravene til en pilot hjelm med åbent kæbeparti.

Yderligere en nyhed til 2010, er at flere af hjelmene kan leveres i fluorescerende farver.

Dele af bemalingen ’oplades’ under belysning, og effekten holder efter Shark’s franske repræsentants oplysninger ca. to timer.

Se mere om 2010 nyhederne fra Shark i vores næste tv program.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start